Nissan Interstar accessoires

Succes zit hem in de details, ook als het aankomt op jouw Interstar

De Nissan Interstar is gemaakt om iedere klus tot een succes te maken. Daarom heb je de keuze uit een ruim aanbod aan praktische accessoires waarmee jij iedere werkdag goed begint.

Exterieur

Nissan Interstar

Dakrek

Voor de dagen dat je ng meer wilt meenemen dan in de laadruimte past, bieden wij dit multifunctionele dakrek.

Nissan Interstar

Trekhaak

Haal meer uit jouw Interstar met n van onze trekhaken. Je hebt de keuze uit een flenstrekhaak met 7- of 13-pins stekker en de standaard kogelhaak. Deze is ook leverbaar met haak- of penkoppeling.

Nissan Interstar

Ladder

Als je vaak gebruik maakt van het dakrek, heb je de optie om een ladder toe te voegen, zodat je je extra lading gemakkelijk kunt bereiken.

Nissan Interstar

Spatlappen

Met de spatlappen bescherm je de lak van jouw Interstar tegen opspattend vuil en steentjes.

Interieur

Nissan Interstar

3 zitplaatsen voorin

Met meerdere collega’s naar een klus? De Interstar is verkrijgbaar met 3 volwaardige zitplaatsen voorin en is zo ingericht dat iedereen een comfortabele rit heeft.

Nissan Interstar

Achteruitrijcamera

Goed zicht is essentieel, al helemaal met een grote bedrijfswagen. Daarom is de Interstar verkrijgbaar met achteruitrijcamera.

Nissan Interstar

Blind Spot Mirror

Om het zicht nog verder te verbeteren, hebben de buitenspiegels van de Interstar een gebogen gedeelte aan de rand, gericht op de dode hoek.

Nissan Interstar

Intelligent Around View Monitor

De Intelligent Around View Monitor zorgt ervoor dat je altijd zicht hebt op wat er om je heen gebeurt. De vier camera’s zorgen namelijk voor een 360 beeld.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!