DACIA JOGGER ACCESSOIRES

Val direct op met de Dacia JOGGER

Exterieur

Dacia

Modulaire dakdragers
De dakrails, buitenspiegels, lichtmetalen wielen en de haaienvinantenne zijn prachtig zwart. De skidplates voor en achter in Gris Mégalithe zorgen voor extra contrast.

Dacia

Blind Spot Warning

Dacia

Design
Het design van de Dacia Jogger zorgt voor optimale binnenruimte.

Dacia

Extreme Limited Edition
De Limited Edition ‘Extreme’ heeft extra off-roaduitstraling. De Jogger presenteert zich als een veelzijdige en stoere krachtpatser.

Interieur

Dacia

Dacia Media Control
Bedien je audiosysteem vanaf je stuurwiel of geef de radio-interface weer op je telefoon. Gebruik je telefoon voor eenvoudige toegang tot je navigatiesysteem en geniet van een fijne rit.

Dacia

Veelzijdig interieur
Het veelzijdige interieur van de Dacia Jogger is op verschillende manier in te richten, zo is de bagageruimte uit te breiden naar ruim 1800L.

Dacia

Schuifbare tafeltjes
Met de schuifbare tafeltjes kunnen je kinderen achterin hun eigen reisomgeving vormen, zoals zij dat willen.

Dacia

Comfortabele voorstoelen

© 2024 - De prijzen van Dacia personenauto's zijn inclusief en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. van €596,09 tot € 696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!