JOGGER MOTOREN

De krachtige elektromotor van de Dacia JOGGER

LPG

ECO-G: besparingen
De nieuwe Dacia Jogger is nu beschikbaar met de Dacia-benzine- en LPG-motor: ECO-G. Deze motor is veilig en zuinig en biedt een schoner en milieuvriendelijker alternatief. Met deze oplossing houd je de brandstofkosten laag n verlaag je de CO2-uitstoot. De motor is gebruiksvriendelijk en omvat twee brandstoftanks: n voor benzine en n voor LPG. Dit maakt de actieradius van je nieuwe Dacia Jogger stukken groter. Dankzij een krachtige turbo en 100 pk rijd je met de ECO-G-motor voordelig n lekker.

Dacia

Benzine

Veelzijdigheid en prestaties
De nieuwe Dacia Jogger is ook verkrijgbaar met een benzine verbrandingsmotor. Deze krachtige en veilige motor heeft 1100 pk. De motor is uitermate responsief en rijdt zeer fijn.

Dacia

HYBRID

Zuiniger en duurzamer
De combinatie van twee elektromotoren, een verbrandingsmotor en een elektrische batterij geeft de Jogger Hybrid 140 krachtige prestaties. Vooral bij het accelereren. De Jogger HYBRID is zeer efficint bij het verminderen van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik. 

Dacia
Dacia

Gedetailleerde specificaties

Brandstof Benzine
Type versnellingsbak Handgeschakelde versnellingsbak
CO2-uitstoot (g/km) 127 - 129
Maximaal vermogen kW (pk) 081 (110)
Maximaal trekgewicht (kg) 1.200

TCe 100 ECO-G

Brandstof LPG + Benzine
Type versnellingsbak Handgeschakelde versnellingsbak
CO2-uitstoot (g/km) 119 - 122
Maximaal vermogen kW (pk) 074 (101)
Maximaal trekgewicht (kg) 1.200

Hybrid 140

Brandstof Hybride Benzine
Type versnellingsbak Automatische versnellingsbak
CO2-uitstoot (g/km) 110
Maximaal vermogen kW (pk) 104 (141)
Maximaal trekgewicht (kg) 750

© 2024 - De prijzen van Dacia personenauto's zijn inclusief en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. van €596,09 tot € 696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!