✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Hoge klanttevredenheid

Van de 26090 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia Duster

Consumenten

adviesprijs €[price]

VRIJBLIJVENDE OFFERTE MAAK NU EEN PROEFRIT

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een DUSTER

Nieuw EDC automaat in Dacia Duster

Voor het eerst levert Dacia een automatische EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) in de Duster, voor nog meer rijplezier. Benieuwd naar de nieuwe EDC-transmissie in de vernieuwde Dacia Duster? Plan dan een proefrit.

Duster diesel

De Dacia Duster is ook verkrijgbaar met een diesel motor. De dCi-motor is zuinig en zorgt voor een CO2-uitstoot van minder dan 140 gram per kilometer (4 x 2 uitvoering) en minder dan 150 g/km (4 x 4). Bovendien profiteert u van een laag verbruik, een efficiënt onderhoudsprogramma en het brandstofvoordeel ten opzichte van benzine. Rijden in de Duster diesel is dus goed voor uw portemonnee. In de aanschaf is de diesel uitvoering al verkrijgbaar voor € 25.680*,- (Prestige uitvoering).

Heeft u interesse in één van de Dacia Duster uitvoeringen? Dan bent u bij Stam Dacia aan het goede adres. Met vestigingen in het midden van het land (Amersfoort, Barneveld, Bussum, Hilversum, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Soestdijk en Utrecht) hoeft u nooit heel ver te rijden om onze showroom te bezoeken. Onze verkopers kunnen u alles vertellen over de Duster en bieden u uiteraard een proefrit aan, zodat u de prestaties van deze auto kunt ervaren. Bent u nu al benieuwd naar de nieuwe Duster? Vraag dan een online offerte aan en wij doen u gegarandeerd een goed voorstel.


* Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket à €229.- Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

DUSTER - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Dacia Duster? Dat kan bij Stam Dacia. Laat u overtuigen om te kiezen voor de Dacia Duster.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kunt u zich meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

DUSTER voorraad actie

Snel rijden in een Dacia Duster én profiteren van veel voordeel? Stam Dacia heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Dacia Duster voorraad.

DUSTER VOORRAAD ALLE DUSTER ACTIES

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.