✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 27994 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia Sandero

Dacia Sandero- Ruim, comfortabel en robuust

Ervaar een nieuwe Dacia Sandero
of één van onze occasions. Plan direct je
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan je SANDERO

Met onderhoud bij Stam Dacia komen jij én je Dacia SANDERO nooit voor een onaangename verrassing te staan. Zo helpen wij je verder met de onderhoud, service en reparatie van je Dacia. Als officieel Dacia dealer kennen wij je SANDERO als geen ander!

ONDERHOUD & SERVICE

Dacia Sandero - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Dacia Sandero? Laat je overtuigen om te kiezen voor dé hatchback van Dacia. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Laat je inspireren door de Dacia Sandero!

KOM PROEFRIJDEN

Dacia Sandero - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

27.994 KLANTREACTIES
in bilthoven ben ik geweldig geholpen. renault route service liet mij 1.5 uurin de brandene zon staan na mijn telefoon om help.
Lees alle reviews

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €596,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.