Nissan ARIYA actieradius en opladen

Zonder twijfel vooruit

Nissan Ariya

Actieradius Nissan ARIYA

De actieradius van de ARIYA varieert per uitvoering. De ARIYA met een accu van 63 kWh heeft een bereik tot 403 km, de ARIYA met een accu van 87 kWh heeft een bereik tot 533 km en de e-4ORCE uitvoering heeft een bereik tot wel 500 km.

* De cijfers voor de actieradius werden verkregen aan de hand van interne testprocedures. De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en maken geen deel uit van het productaanbod. De cijfers komen mogelijk niet overeen met de resultaten in rele rijomstandigheden. Optionele uitrusting, de staat van onderhoud, de rijstijl en niet-technische factoren zoals de weersomstandigheden kunnen de officile resultaten benvloeden.

Nissan Ariya

Opladen Nissan ARIYA

Een wekelijks bezoekje aan de benzinepomp is verleden tijd met de Nissan ARIYA. Met de speciale 240 volt thuislader is het een kwestie van de stekker in het stopcontact en laden maar. Een andere mogelijkheid is thuisladen met de AC-lader, van 7,4 kW of 22 kW. Hiermee wordt de laadsessie ng korter en efficinter.

Ook onderweg laad je de ARIYA gemakkelijk op bij n van de 8.000 Europese laadpunten. Plug je hem in een 480 V CCS2-snellader? Dan heb je na 35-40 minuten weer een accu die voor 80% vol zit. Met de Nissan Charge-app plan je gemakkelijk jouw route naar n van deze laadpunten, gewoon vanaf de bank.

Nissan ARIYA motoren

Krachtige, elektrische prestaties

De schoonheid van de Nissan ARIYA zit niet alleen aan de oppervlakte. Ook onder de motorkap is er genoeg te ontdekken. De ARIYA is verkrijgbaar met drie verschillende elektromotoren, ieder met een eigen persoonlijkheid en passend bij verschillende types bestuurders. Ontdek welke uitvoering van de ARIYA het beste bij jou past.

Nissan Ariya

ARIYA 63 kWh

De ARIYA met een 63 kWh elektromotor heeft een bereik tot 403 km, een vermogen van 217 pk en een acceleratie van 0 naar 100 in 7,5 seconde.

Nissan Ariya

ARIYA 87 kWh

De ARIYA met een 87 kWh elektromotor heeft een vergrote actieradius ten opzichte van de 63 kWh uitvoering, namelijk 533 km. Hij heeft een vermogen van 242 pk en gaat van 0 naar 100 in 7,6 seconde.

Nissan Ariya

ARIYA e-4ORCE 87 kWh

De ARIYA e-4ORCE met 87 kWh elektromotor is uitgerust met Nissan’s unieke e-4ORCE technologie. Hij wordt aangedreven door twee elektromotoren en heeft daardoor krachtige vierwielaandrijving. Hij is de meest energieke van het stel met een vermogen van 306 pk, een actieradius tot 500 km en hij accelereert van 0 naar 100 in 5,7 seconde.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!