Nissan Juke accessoires

Creer de Juke die bij jou past

Iedereen heeft een ander leven, met andere behoeftes. De Nissan Juke sluit altijd naadloos aan bij deze behoeftes door het uitgebreide pakket aan accessoires waar je uit kunt kiezen.

Exterieur

Nissan Juke

Spiegelkap Carbon Black

Ng meer indruk maken met je Juke? Geef je spiegels een extra stijlvolle uitstraling met spiegelkappen in de kleur Carbon Black.

Nissan Juke

Afwerklijst voorbumper

Alle ogen zijn op jou gericht wanneer je aan komt rijden met de zilverkleurige afwerklijst voor de voorbumper. Dit zorgt voor een extra persoonlijk tintje aan jouw Juke.

Nissan Juke

Achterklepspoiler

Voeg de achterklepspoiler in Carbon Black toe aan jouw Nissan Juke en verbeter de luchtstroom. Deze spoiler geeft jouw Juke bovendien een extra sportieve touch.

Nissan Juke

Spatlappen

De spatlappen sluiten naadloos aan bij het exterieur van jouw Juke en zorgen ervoor dat de Juke wordt beschermd tegen opspattend vuil.

Interieur

Nissan Juke

Kofferbakbeschermlijst

De beschermlijst voor de kofferbak is gemaakt van geborsteld aluminium en beschermt de bumper tegen krassen bij het in- en uitladen.

Nissan Juke

Omkeerbare laadruimtebedekking

De laadruimtebedekking is extra functioneel door zijn twee zijdes. Je hebt namelijk de keuze uit velours en rubber, waardoor je in iedere situatie kunt kiezen voor optimale bescherming en gemak.

Nissan Juke

Velours mat

De velours matten in de Nissan Juke zijn 100% slijtvast, zijn voorzien van het Juke logo en hebben een rubberen onderkant waardoor ze niet gaan schuiven.

Nissan Juke

Dashcam

Neem iedere rit op met de Nissan Dashcam. Deze cam is voorzien van ingebouwde gps, heeft HD-opnamekwaliteit en is inclusief SD-kaart.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!