Nissan Leaf actieradius en opladen

Minder vaak laden, meer bereik

Nissan Leaf

Actieradius Nissan Leaf

De actieradius van de LEAF varieert per uitvoering. De LEAF met een accu van 39 kWh heeft een bereik tot 270 km, de LEAF met een accu van 59 kWh heeft een bereik tot 385 km .

* De cijfers voor de actieradius werden verkregen aan de hand van interne testprocedures. De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en maken geen deel uit van het productaanbod. De cijfers komen mogelijk niet overeen met de resultaten in reŽle rijomstandigheden. Optionele uitrusting, de staat van onderhoud, de rijstijl en niet-technische factoren zoals de weersomstandigheden kunnen de officiŽle resultaten beÔnvloeden.

Nissan Leaf

Opladen Nissan Leaf

Het checken van benzineprijzen is verleden tijd met de Nissan LEAF. Je kunt de LEAF op verschillende manieren opladen. Met een 240 volt thuislader is het een kwestie van inpluggen en laden maar. Onderweg kun je terecht bij een groot netwerk van openbare laadstations, waar vaak de mogelijkheid aanwezig is om gebruik te maken van een snellader. Met een snellader laad je jouw LEAF op van 20% naar 80% in 60 minuten voor de uitvoering met 39 kWh en 90 minuten voor de 59 kWh.

Je laadt de LEAF nu zelfs op via een gewoon stopcontact! Deze manier van laden is wel het minst efficiŽnt, maar hierdoor ben je wel verzekerd van het feit dat je overal terecht kunt voor het opladen van jouw LEAF.

Nissan Leaf motoren

Krachtige, elektrische prestaties

Lachend rijd je ieder tankstation voorbij in jouw Nissan Leaf, hij haalt namelijk altijd het maximale uit de accu. Je hebt de keuze uit twee verschillende elektromotoren met ieder een eigen bereik.

Nissan Leaf

LEAF 39 kWh

De LEAF met een 39 kWh elektromotor heeft een bereik tot 270 km en een vermogen van 150 pk. Dit maakt hem perfect voor kortere afstanden en ritten in de stad.

Nieuwe Nissan LEAF zijkant

LEAF 59 kWh

De LEAF met een 59 kWh elektromotor heeft een vergrote actieradius ten opzichte van de 39 kWh uitvoering, namelijk 385 km. Dit bereik, gecombineerd met mijn 217 pk, maakt dat je moeiteloos iedere bestemming bereikt,.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!