Nissan Primastar accessoires

Maak de Primastar perfect

Om de Primastar helemaal te laten aansluiten bij jouw smaak, heb je de keuze uit verschillende stijlvolle en praktische accessoires.

Exterieur

Nissan Primastar

Beschermingsroosters voor de ramen

Deze beschermingsroosters voor de ramen van jouw Primastar beschermen tegen inbraak n tegen eventuele schade als resultaat van schuivende lading.

Nissan Primastar

Velgen

Voeg 17” lichtmetalen velgen toe aan de Primastar en maak op iedereen een ijzersterke indruk.

Nissan Primastar

Afneembare trekhaak

Ng meer meenemen dan je kwijt kunt in de ruime Primastar? Door de afneembare trekhaak heb je de mogelijkheid om een nog grotere lading te vervoeren. Heb je hem niet nodig? Dan haal je de trekhaak er gemakkelijk weer af.

Nissan Primastar

Handige trap om het dak te bereiken

Ook spullen op het dak vervoeren? Dan is het natuurlijk wel zo prettig om hier gemakkelijk bij te kunnen, zonder gedoe met een losse ladder. Daarom is het een optie om een vaste ladder toe te voegen aan de Primastar.

Interieur

Nissan Primastar

LED-verlichting

Met een LED-strip in de laadruimte heb je altijd perfect zicht op jouw lading, ook wanneer het buiten donker begint te worden.

Nissan Primastar

Stoelhoezen

De Primastar is bestand tegen alle omstandigheden, zowel van buiten als van binnen. Met deze slijtvaste stoelhoezen hoef je je geen zorgen meer te maken over vlekken of scheuren.

Nissan Primastar

Houten bescherming

Bescherm de laadruimte tegen slijtage en beschadiging met deze slijtvaste houten betimmering op de vloer en binnendeuren.

Nissan Primastar

Intelligent Around View Monitor

Parkeren en manoeuvreren wordt kinderspel dankzij vier camera’s die een virtuele 360 weergave tonen van de omgeving.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!