Nissan X-Trail N-Trek: voor de chte avonturiers

De nieuwe Nissan X-Trail N-Trek vormt een bijzondere uitbreiding van de populaire X-Trail-familie. De N-Trek beschikt over unieke designdetails, een robuuste interieurafwerking en is verkrijgbaar met innovatieve e-POWER-technologie en e-4ORCE-vierwielaandrijving. De marktintroductie vindt plaats in de zomer van 2024.

BEKIJK NISSAN X-TRAIL

Onderscheidend design

De Nissan X-Trail N-Trek ademt avontuur. De voorzijde kenmerkt zich door een donkere afwerking van de 'V-motion grille'. Op andere varianten van de X-Trail heeft de omranding van de 'V-motion grille' een chromen afwerking. Aan de voor- en achterzijde zijn de skidplates in gunmetal-kleur afgewerkt, terwijl de buitenspiegels een zwarte finish hebben. In het onderste gedeelte van de voorbumper zijn nieuwe LED-mistlampen geïntegreerd.

Exterieurkleuren Nissan X-Trail N-Trek

De Nissan X-Trail N-Trek is verkrijgbaar in verschillende stoere exterieurkleuren, waaronder de metallic lakken Solid Grey en Champagne Silver. Nissan levert ook parelmoerlakken, te weten Pearl White, Diamond Black en Ceramic Grey. De kleuren Pearl White, Champagne Silver en Ceramic Grey zijn verkrijgbaar in een two-tone kleurstelling, elk met een zwart dak.

Interieur met waterafstotende bekleding

De stoelen in het interieur van de nieuwe X-Trail N-Trek zijn afgewerkt met een nieuwe waterafstotende bekleding. Dit weerspiegelt niet alleen de avontuurlijke geest van het model, maar vergemakkelijkt ook het schoonmaken nadat de auto in meer natte, uitdagende omstandigheden is gebruikt. Nissan levert als aanvulling op de speciale bekleding ook een accessoirepakket, bestaande uit rubberen vloermatten en een omkeerbare bodemplaat voor in de kofferruimte.

Verkrijgbaar met e-POWER-technologie

De toevoeging van de N-Trek-uitvoering aan de X-Trail line-up vergroot de aantrekkingskracht van Nissans populaire en vooral iconische familie-SUV met naar wens zeven zitplaatsen. Net zoals andere X-Trail-modellen is ook de nieuwe N-Trek verkrijgbaar met de innovatieve e-POWER-aandrijflijn van Nissan. Bij deze aandrijfvariant worden de wielen direct aangedreven door de elektromotor, zonder tussenkomst van een versnellingsbak. De enige rol van de geavanceerde turbo-aangedreven 3-cilinder motor - met variabele compressieverhoudingstechnologie - is het opwekken van elektriciteit, die via de omvormer wordt gestuurd naar de elektromotor of de batterij (of beide, afhankelijk van het rijscenario). Dankzij e-POWER-technologie levert de X-Trail het soepele, naadloze rijgedrag van een batterij-elektrische auto, zonder dat de auto opgeladen dient te worden.

e-4ORCE-vierwielaandrijvingssysteem

In het geval van de geavanceerde e-4ORCE-vierwielaandrijvingssysteem beschikt e-POWER over twee elektromotoren: één op de vooras en één op de achteras. Deze twee elektromotoren passen de vermogenstoepassing liefst 10.000 keer per seconde aan aan de hand van de omstandigheden. Dit garandeert maximale stabiliteit en grip onder alle omstandigheden.

Let's Get Dirty!

"We zijn de ontwikkeling van de X-Trail N-Trek begonnen met een eenvoudig motto: Let's Get Dirty. Dit model past bij een aantal X-Trail-klanten die avontuur en het buitenleven omarmen en hun auto daarvoor ook willen gebruiken om samen van vrije tijd en avonturen te genieten. Voor die mensen is de X-Trail N-Trek ontworpen. Hij heeft een opvallende uitstraling dankzij de unieke N-Trek-designdetails, de nieuwe waterafstotende bekleding en de aantrekkelijke two-tone lakafwerking. Dat resulteert in een overtuigend totaalpakket. Met Nissans innovatieve geëlektrificeerde aandrijflijn, die e-POWER en e-4ORCE combineert, staan klanten geëlektrificeerde avonturen te wachten", aldus Arnaud Charpentier, Region Vice President Marketing & Mobility AMIEO (Africa, Middle East, India, Europe & Oceania)

De Nederlandse marktintroductie van de nieuwe Nissan X-Trail N-Trek vindt plaats in de zomer van 2024. Prijzen bekend.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!