ARIYA bereikbaarder dan ooit

 ARIYA Engage & Engage SV

Maak kennis met de nieuwe ARIYA Engage en Engage SV! Met een netto bijtelling van € 263 zullen zakelijke rijders de ARIYA Engage weten te waarderen (op basis van een fiscale waarde van € 46.900 en 36,93% IB-tarief). Exclusief voor de particuliere koper is er de Engage SV. Deze uitvoering komt met een vanafprijs van € 44.990 in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 2.950. De 100% elektrische cross-over van Nissan is hiermee bereikbaarder dan ooit. 

 Ariya Engage vanaf €549,- per maand

Met een sensationeel operational leasetarief van slechts € 549 per maand is de Nissan ARIYA in één klap de scherpst geprijsde premium crossover van dit moment. Het messcherpe aanbod heeft betrekking op de Nissan ARIYA Engage met 63 kWh accu (fiscale waarde vanaf € 46.900). Dit is een zeer complete versie die een WLTP-bereik biedt van 404 kilometer. Daarbij is de Nissan ARIYA een opmerkelijk ruime, extreem comfortabele en zeer luxueuze allrounder.

De Nissan ARIYA Engage is zeer compleet uitgerust met onder meer twee grote TFT-schermen, zesvoudig verstelbare voorstoelen, sfeerverlichting en een warmtepomp voor optimale efficiëntie van de accu. Tot de standaard veiligheids- en bestuurdersassistentievoorzieningen behoren Intelligent Emergency Braking met voetgangers- en fietsersdetectie en Intelligent Cruise Control. De batterij van de Nissan is voorzien van een koel/verwarmingssysteem en kan snelladen tot 130 kW.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!