Nissan viert haar 20e verjaardag van de Europese Design Studio in Londen
met de onthulling van de Nissan 20-23 concept car


De Nissan 20-23 Concept car is ontworpen in het Nissan Design Europe studio om deze verjaardag te vieren. De Nissan 20-23 Concept is ontworpen door het team waaronder de jongere medewerkers van de studio met de opdracht om een auto te ontwerpen, zonder grenzen, waarmee zij graag door de stad willen rijden.  De Naam 20-23 is gebaseerd op het 20 jarige bestaan van de studio, de traditionele nummers 2 (ni) en 3 (san) van Nissan en het huidige jaar 2023. 

De Nissan 20-23 Concept zet een traditie voort van eye-catching playfulness hatchback concept modellen. De moderne twist van de Nissan 20-23 laat het race karakter van Nissan zien zoals de deelname in Formula E. De hatchback is een 3 deurs auto met aerodynamische lijnen, afgemaakt met bijzondere onderbroken led-cirkels als koplampen, een dakspoiler, achterbumper en een diffuser. 

Het interieur van de Nissan 20-23 is nog specialer en helemaal in lijn met het sportieve exterieur. met een minimalistische maar futuristische cockpit, diepe race stoelen en de 6-punt gordel is deze Concept car sportiever dan ooit.  De 20-23 Concept wordt geplaatst in de bloedlijn van compacte opvallende stadsauto's zoals de Be-1, Pao, Figaro en S-Cargo.

De Nissan 20-23 concept zou een voorbode kunnen zijn van de opvolger van de Nissan Micra. De koplampen zijn namelijk duidelijk hetzelfde als de teaser die vorig jaar werdt gedeeld door Nissan. Nieuwsgierig naar de opvolger van de Nissan Micra? Blijf op de hoogte over de Nissan 20-23 concept. 

HOUD MIJ OP DE HOOGTE 

 


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!