Onthulling van de Nissan Hyper Adventure concept

In de aanloop naar de Japan Mobility Show 2023 in Tokyo, onthult Nissan drie 100% elektrische concept auto's. De tweede, na de Hyper Urban, is de Nissan Hyper Adventure concept. De Nissan Hyper Adventure concept is de perfecte auto voor de milieubewuste avonturiers. 

Nissan onthult Hyper Adventure concept, de sportieve SUV voor het outdoor leven

De nieuwe conceptmodellen die Nissan digitaal onthult hebben allemaal het woord hyper in hun naam om te benadrukken dat ze een extra opwinding willen geven. De drie concepten helpen bestuurders een positieve impact te maken op de aarde, zonder concessies te doen op het gebied van stijl of plezier. In het geval van de Hyper Adventure concept is dit de perfecte auto voor mensen die een passie hebben voor outdoor avonturen en voor een milieuvriendelijke levensstijl. 

Als je over sneeuwige bergen rijdt of over een modderig pad komt de e-4ORCE all-wheel-control systeem erg van pas. Dit systeem zorgt ervoor dat reizigers hun bestemming veilig, soepel en in steil bereiken. 

Het exterieur van de Nissan Hyper Adventure concept heeft een dynamisch design en dankszij de onderscheidende diagonale lijnen aan de zijkant van de auto, die de auto nog ruimer maakt, is de Hyper Adventure nog sportiever. Het interieur is net als het exterieur erg avontuurlijk en sportief en is ruim, waardoor alle outdoor spullen makkelijk meegenomen kunnen worden. Zo is er genoeg ruimte voor tenten, ski's of zelfs een kayak. De achterbank stoelen kunnen ook 180 graden draaien om een comfortabele zitplek te creŽren. Deze feature, die met het uitklapbare trapje aan de achterkant is erg handig voor kamperen of het aantrekken van kleding voor skiŽn of waterskiŽn.


  

 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!