Onthulling van de Nissan Hyper Urban concept

In de aanloop naar de Japan Mobility Show 2023 in Tokyo, onthult Nissan drie 100% elektrische concept auto's. De eerste auto die het mag aftrappen is de Nissan Urban concept. Nissan gaat hiermee autobezit helemaal anders invullen: tijdens zijn hele leven krijgt de auto technische upgrades en software updates. Zo is hij altijd nieuw, duurzaam en opwindend.​ De onthulling van de andere 2 conceptmodellen zullen beide deze maand plaatsvinden.

Nissan onthult Hyper Urban concept in aanloop van de Japan Mobility Show in Tokyo

De nieuwe conceptmodellen die Nissan digitaal onthult hebben allemaal het woord hyper in hun naam om te benadrukken dat ze een extra opwinding willen geven. De drie concepten helpen bestuurders een positieve impact te maken op de aarde, zonder concessies te doen op het gebied van stijl of plezier.

De visie die Nissan presenteert op de Japan Mobility Show, laat niet alleen de toewijding zien aan het verrijken van het leven dan klanten. het gaat ook om een revolutie in de EV-markt te veroorzaken met modellen en technologieŽn die zich aan de bohoeften van de bestuurder kunnen aanpassen. 

De Nissan Hyper Urban concept en de ander concept modellen die deze maand nog worden onthult vertegenwoordigen het toekomstige ontwerp en de mogelijkheden van het EV-aanbod van Nissan. De lime yellow carrosserie-kleur verandert van tint afhankelijk van de hoek waarin het licht erop valt, waardoor de aandacht wordt getrokken en de auto tegelijkertijd opgaat in zijn omgeving. De vleugeldeuren voor en achter zorgen voor een gevoel van openheid en geven het model extra karakter. Het sportieve silhouet van de Nissan Hyper Urban concept zorgt voor verbeterde aerodynamica en efficiŽntie. De brede banden maken de sportieve look compleet en geven het idee van ruige dynamiek in combinatie met stedelijke esthetiek.

Het interieur van de Hyper Urban past helemaal bij de stad en de buitenwijken. Het beeldscherm en instrumentenpaneel zijn gebaseerd op caleidoscopische driehoeken en zijn aan te passen aan de wensen van de klant. De voorstoelen zijn volledig neerte klappen zodat ze goed aansluiten op de achterbank waardoor een soort bank ontstaat voor een fijne relaxruimte. Als de bestuurder van de Nissan Hyper Urban wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur, dan past de conceptauto zijn functionaliteit aan en kan worden ingezet voor de onstpanning van de eigenaar. De auto past bijvoorbeeld zelfs in een bungalow of zogenoemd loft-appartement en kan daar als ontspanningsruimte dienen.

Nissan Hyper Urban: Empowering a cleaner world

Het interieur en exterieur van de Nissan Hyper Urban concept is de perfecte aanvulling aan de verfijnde smaak van de doelgroep, zoals professionals uit de stad die prioriteit geven aan duurzaamheid. De Nissan Hyper Urban weerspiegelt deze verfijnde smaak met zijn moderne en strakke vormgeving. Hiermee maakt de concept auto een statement terwijl hij tegelijkertijd perfect past in zijn omgeving. 

De Nissan Hyper Urban kan volledig geÔntegreerd worden in het energie-ecosysteem van de klant. Dankzij de indrukwekkende Vehicle-to-Home functionaliteit (V2H) kan de batterij van de auto energie leveren aan de woning van de klant, waarmee de klant kan besparen op de energierekening door op handige momenten gebruik te maken van dit systeem. Ook heeft de Nissan Hyper Urban de mogelijkheid om overtollig stroom aan het elektriciteitsnet aan te leveren (Vehicle-to-Grid). Het Intelligent Charging Management System bevat AI die de batterij autonoom kan opladen, gebouwen van stroom kan voorzien en efficiŽnt energiebeheer mogelijk maakt.

Om de Nissan Hyper Urban nog beter voor de aarde te maken zorgt Nissan voor regelmatige software- en hardware-updates zorgen ervoor dat de auto vele jaren blijft voldoen aan de wensen van de bestuurder. Neem bijvoorbeeld het interieur, deze kan opgefrist worden met een nieuw instumentenpaneel dat de nieuwste technologieŽn heeft en meegaat met trends op het gebied van grafische gebruikersinterfaces.

  
  

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!