✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30721 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia Sandero Stepway

Durf te kiezen voor crossover-looks

Ervaar een nieuwe Dacia Sandero Stepway
of één van onze occasions. Plan direct je
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan je Sandero Stepway

Met onderhoud bij Stam Dacia komen jij én je Dacia Sandero Stepway nooit voor een onaangename verrassing te staan. Zo helpen wij je verder met de onderhoud, service en reparatie van je Dacia. Als officieel Dacia dealer kennen wij je Sandero Stepway als geen ander!

ONDERHOUD & SERVICE

Dacia Sandero Stepway - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Dacia Sandero Stepway? Laat je overtuigen om te kiezen voor dé crossover van Dacia. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Laat je inspireren door de Dacia Sandero Stepway!

KOM PROEFRIJDEN

Dacia Sandero Stepway - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

30.721 KLANTREACTIES
Ja een hele nare en niet 1 maar 2, en ik kom persoonlijk wel naar Amersfoort, even praten want ik pik dit never
Lees alle reviews

© 2020 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument, zijnde levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €648,52 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 35 incl. btw) en registratiekosten € 51,10 (btw-vrij)Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.