✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29514 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia Sandero Stepway

Durf te kiezen voor crossover-looks

Ervaar een nieuwe Dacia Sandero Stepway
of één van onze occasions. Plan direct je
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan je Sandero Stepway

Met onderhoud bij Stam Dacia komen jij én je Dacia Sandero Stepway nooit voor een onaangename verrassing te staan. Zo helpen wij je verder met de onderhoud, service en reparatie van je Dacia. Als officieel Dacia dealer kennen wij je Sandero Stepway als geen ander!

ONDERHOUD & SERVICE

Dacia Sandero Stepway - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Dacia Sandero Stepway? Laat je overtuigen om te kiezen voor dé crossover van Dacia. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Laat je inspireren door de Dacia Sandero Stepway!

KOM PROEFRIJDEN

Dacia Sandero Stepway - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

29.514 KLANTREACTIES
Ik had een afspraak zaterdag 16maart om 10 uur met Nick Eijkenboom. Bij aanokmst bleek Nick ziek te zijn. Er was niemand vrij om mij te helpen. Ik werd later geholpen door iemand van verkoop van gebruikte wagens. Helaas kon hij niets voor mij betekenen. Op mijn vragen wist hij geen antwoord en moest dit na vragen bij college. Ook hier kwam geen duidelijk antwoord van. Ik kwam juist helemaal hiervoor uit de omgeving Arnhem hiervoor naar Amersfoort zodat er een goede offerte op gemaakt kon worden voor mij en de lease maatschappij. Er bleek ook al een offerte naar mijn lease maatschappij gestuurd te zijn. Hier was ik niet van op de hoogte. Terwijl hier wel om gevraagd is. Ik stond na een geprek van 5 minuten zonder een kopje weer buiten. Zonde van de tijd anderhalf uur op en neer rijden. Maar de sales medewerker die de offerte heft gemaakt zou mij maandag bellen om toelichting. Tot opheden nog niets vernomen.
Lees alle reviews

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €596,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.