Nissan QASHQAI accessoires

Accessoires voor ng meer stijl en functionaliteit

Haal alles uit je Nissan Qashqai door het toevoegen van accessoires die bij jou passen. Benadruk de looks van jouw Qashqai met de stylingpacks, of kies juist voor meer functionele packs.

Exterieur

Nissan Qashqai velgen

Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen geven jouw Qashqai die extra touch waarmee je een blijvende indruk achterlaat. Kies uit 17” lichtmetalen velgen in de kleur Silver of ga voor Black. De velgen zijn bestand tegen alle soorten weersomstandigheden n invloeden van zout, chemicalin en strooisplit.

Nissan Qashqai voorkant koplampen en grill

Een veilig gevoel dankzij afsluitbare wielmoeren

Jouw velgen worden beschermd tegen diefstal met deze afsluitbare wielmoeren. Zo gaat niemand er vandoor met jouw goede smaak.

Interieur

Nissan Qashqai

Bescherm het interieur met luxe mattensets

De luxe matten zijn niet alleen stijlvol, ze bieden ook extra comfort en bescherming tegen vuil en slijtage. Je hebt de keuze uit een luxe zwarte mattenset, de velours mattenset of de rubberen mattenset.

Nissan Qashqai

NissanConnect-touchscreen

NissanConnect is het infotainmentsysteem van Nissan, waarmee het scherm van je mobiele telefoon wordt weergegeven op het 9” touchscreen aan boord. Zo blijf je altijd veilig verbonden met de buitenwereld., waar je ook bent.

Nissan Qashqai

Ingebouwde drager

De ingebouwde drager is onderdeel van de kofferbakset van de Qashqai. Deze drager zorgt ervoor dat je jouw bagageruimte flexibel kunt indelen, afhankelijk van de vorm en de grootte van de bagage.

Nissan Qashqai

Omkeerbare laadruimtebekleding

De omkeerbare laadruimtebekleding is aan de ene kant afgewerkt met zacht materiaal en aan de andere kant met rubber. Het enige wat jij hoeft te doen is hem te draaien naar de gewenste kant; zacht materiaal voor extra comfort, of rubber voor bescherming bij bijvoorbeeld nat weer en sneeuw.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!