Nissan Qashqai motoren

De efficiŽnte aandrijfopties van de Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai is verkrijgbaar met twee geŽlektrificeerde aandrijfconfiguraties: de Mild-Hybrid en de e-POWER. Beiden bieden een unieke elektrische ervaring zůnder stekker.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai e-POWER

De e-POWER technologie is anders dan een traditionele hybride. Met e-POWER rijdt namelijk als een elektrische auto. Het is een combinatie van een benzinemotor, die de batterij oplaadt, en een elektrische motor die de wielen aandrijft. De door de benzinemotor opgewekte energie wordt vervoerd naar de elektromotor ůf naar een batterij, waar de energie wordt opgeslagen. Dit resulteert in veel zuinigere prestaties. Daarnaast zorgt e-POWER voor een directe reactie zonder vertraging, een stillere rit en optimale prestaties in het drukke stadsverkeer. Met e-Pedal step heb je tot slot de mogelijkheid om te remmen en gas te geven met hetzelfde pedaal.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai Mild-Hybrid

Bij een Mild-Hybrid systeem worden de wielen aangedreven door een benzinemotor, terwijl een lithiumbatterij ondersteuning biedt bij het accelereren, het oprijden van een helling of wanneer je heel rustig rijdt. Tijdens het remmen wordt er bovendien energie teruggewonnen. Deze opgeslagen energie zorgt ervoor dat de benzinemotor wordt uitgeschakeld bij lage snelheden (onder de 18 km/u, alleen voor XTronic) of bij stilstand, om de brandstofefficiŽntie te verbeteren en de totale CO₂-uitstoot te verminderen. Zo geniet je van de voordelen van elektrisch rijden, zonder je auto op te hoeven laden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!