Nissan Townstar accessoires

Maar deze duurzame bedrijfswagen helemaal eigen

De TOWNSTAR is al uniek door zijn elektrische aandrijving, maar is ng unieker te maken met verschillende accessoires. De keuze is aan jou!

Exterieur

Nissan Townstar

LED-koplampen

De strakke LED-koplampen op de TOWNSTAR geven hem de onverschrokken uitstraling die hij verdient.

Nissan Townstar

Achterlichten met LED-lamp

De achterlichten met LED-lamp vallen meteen op en geven de TOWNSTAR een moderne en esthetische look. De LED-lamp brandt constant voor jouw veiligheid.

Nissan Townstar

Grille met Kumiko-patroon

De TOWNSTAR heeft geen traditionele grille, maar een grille met een traditioneel Japans Kumiko-patroon en een oplaadpoort die slim geplaatst is.

Nissan Townstar

Velgen

Deze 16” lichtmetalen velgen geven jouw TOWNSTAR net die extra impuls. Omdat lichtmetalen velgen lichter zijn dan traditionele stalen velgen, komen ze ook het verbruik ten goede.

Interieur

Nissan Townstar

Klimaatbeheersing op afstand

Met de NissanConnect Services-App heb je de mogelijkheid om de temperatuur in de TOWNSTAR op afstand te regelen. Schakel de airco alvast in voor extra koelte in de zomer, of stap in een comfortabel verwarmde auto in de winter.

Nissan Townstar

ProPILOT Assist

Rij veiliger, alerter en socialer van en naar klussen zonder er moeite voor te doen. De ProPILOT Assist zorgt er onder andere voor dat de koplampen worden gedimd om tegenliggers niet te verblinden, dat je altijd een veilige afstand tot je voorganger bewaart en dat je altijd op de hoogte bent van het actuele snelheidslimiet.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!