Nissan Townstar ombouwvarianten

Aangepast, gefocust en klaar om te gaan. De nieuwe en 100% elektrische Nissan TOWNSTAR EV kan worden omgebouwd voor een reeks gespecialiseerde functies. Met zijn lage en robuuste chassis biedt hij het ideale platform voor een van onze veelzijdige kant-en-klare of op maat gemaakte uitvoeringen.


Maatwerk voor uw bedrijf

Dankzij het lage en robuuste chassis is de nieuwe Nissan TOWNSTAR de ideale basis voor een breed scala conversies. Of u nu een open laadbak, een kipper of iets speciaals nodig hebt: de nieuwe Nissan TOWNSTAR kan de perfecte partner voor u worden.

kom proefrijden

 Open laadbak

Met het robuuste chassis draait de nieuwe Nissan TOWNSTAR met open laadbak zijn hand niet om lang en hard te werken - elke dag weer.

De open laadbak is voorzien van een houten laadvloer en daarbij behorend hang- en sluitwerk. De laadbak heeft een uitwendige afmeting van 2.250 x 1.850 mm (lengte x breedte). De inwendige afmeting bedraagt 2.200 x 1.800 mm (lengte x breedte). De zijborden van de laadbak zijn vervaardigd uit aluminium en zijn 300 mm hoog. Het hoofdbord heeft een hoogte van 500 mm.

 Kipper

De nieuwe Nissan TOWNSTAR kipper houdt van stevig aanpakken. De gehele open laadbak kan met behulp van een elektrisch en hydraulisch systeem achterover gekipt worden.

Bij deze uitvoering is de open laadbak voorzien van een houten laadvloer. Het grondraam bestaat uit een vast en kippend gedeelte met doorsmeerbare scharnierpunten. De kiphoek bedraagt 45 graden en is makkelijk te bedienen met een afstandsbediening.

 Veegvuil

De veegvuil uitvoering van de Nissan TOWNSTAR is uitermate geschikt voor steden in gemeentes waar de milieuzones gelden.

De opbouw is zeer licht en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige en krasvaste materialen. De inwendige hoogte van de veegvuilopbouw bedraagt 875 mm, de inwendige lengte komt op 2.148 mm en de inwendige breedte bedragt 1.750 mm. De container met een inhoud van 3.000 liter heeft linksvoor en rechtsachter een schuifluik. De opbouw is voorzien van een vlakke laadvloer waardoor het vuil makkelijk naar buiten kan worden gekipt. Onder de laadbak zit een extra vak voor het opbergen van bezems, scheppen en andere spullen.

Gebouwd voor u, goedgekeurd door Nissan

GESPECIALISEERDE UITVOERINGEN

Met een van de breedste assortimenten in zijn klasse kan de nieuwe Nissan TOWNSTAR EV worden geleverd met maatconversies die specifiek zijn ontworpen voor uw behoeften. Ga het gesprek aan met uw Nissan-dealer over ons netwerk van door Nissan gecertificeerde conversiebedrijven.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!