Nissan X-Trail accessoires

Jouw stijl, jouw Nissan X-Trail

Pas de Nissan X-Trail aan aan jouw wensen met een ruime keuze uit handige en stijlvolle accessoires.

Exterieur

Nissan X-Trail

LED-mistlampen

Deze strak uitziende LED-mistlampen aan de voorzijde bieden maximale zichtbaarheid en veiligheid bij mistig weer.

Nissan X-Trail

Welkomstverlichting

De Nissan X-Trail verwelkomt je door het gebied onder en rondom de auto te verlichten. Deze welkomstverlichting wordt ingeschakeld als je op de sleutel de toegangsknop indrukt, of als er een portier wordt geopend.

Nissan X-Trail

Dakkoffer

Staat er een avontuur op de planning en wil je meer meenemen dan mogelijk in de laadruimte van de X-Trail? Vergroot de laadruimte dan met een speciaal voor de X-Trail ontworpen dakkoffer. Verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, varirend van 480 tot 630 liter.

Nissan X-Trail

18” lichtmetalen velgen

Deze ultramoderne lichtmetalen velgen versterken de look van jouw X-Trail en maken hem ng verfijnder en strakker. Naast de goede looks zijn de velgen ook bestand tegen flinke kou en andere extreme weersomstandigheden.

Interieur

Nissan X-Trail

Zonwering achterin

Achterin kunnen de passagiers, dankzij de zonwering, onbezorgd achterover leunen zonder last te hebben van de felle zon of hitte. Ook erg fijn voor kinderen.

Nissan X-Trail

NissanConnect display

Met het 12,3” touchscreen heb je overal toegang tot NissanConnect. Hiermee koppel je eenvoudig je smartphone, bestuur je het navigatiesysteem en nog veel meer!

Nissan X-Trail

Zwevende middenconsole

Aan de onderkant van de middenconsole is een opbergruimte met LED-verlichting ingebouwd, voor een strak en toch praktisch interieurdesign.

Nissan X-Trail

7 zitplaatsen

Trommel je vrienden en familie op en ga samen op pad. De Nissan X-Trail is namelijk verkrijgbaar met maar liefst 7 zitplaatsen. Wie neem jij mee op avontuur?

De € 1.500 korting is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan X-Trail in de periode van 01/12/2023 tot en met 31/12/2023. De € 1.500 inruilvoordeel is geldig bij het inruilen van een andere auto. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de actuele voorraad en voorwaarden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!