Nissan X-Trail Motoren

Indrukwekkende duurzame prestaties zonder stekker

De Nissan X-Trail biedt twee verschillende aandrijflijnen: e-POWER en e-4ORCE. Bij beide aandrijvingen geniet je van een dynamische en stille rit, zonder opladen.

Nissan X-Trail

Nissan X-Trail e-POWER

Met zijn e-POWER aandrijving bewijst Nissan dat de technologie niet stilstaat. e-POWER is een unieke, gelektrificeerde aandrijving waarbij een zeer zuinige benzinemotor de batterij oplaadt. Tegelijkertijd wordt de wrijving die ontstaat tijdens het remmen omgezet naar elektriciteit in de batterij. Deze batterij zorgt er op zijn beurt voor dat de wielen worden aangedreven. Hierdoor geniet je tijdens iedere rit van onmiddellijke reactie op het gaspedaal en fluisterstille acceleratie. En dat zonder je zorgen te maken over opladen.

Nissan X-Trail

Nissan e-4ORCE

Ontdek vol vertrouwen nieuw terrein met Nissan e-4ORCE. Dit vierwielaandrijvingssysteem is voorzien van slimme technologie die je essentile controle biedt bij zware rijomstandigheden. Waar de X-Trail e-POWER n elektromotor heeft, heeft de X-Trail e-4ORCE twee elektromotoren. En voor de voorwielen en n voor de achterwielen. Het e-4ORCE systeem regelt het koppel en de remkracht voor ieder wiel afzonderlijk, waardoor je altijd ultieme grip hebt. Kortom: met het e-4ORCE systeem van Nissan heb je een aangename rit zonder horten en stoten, waar je ook rijdt.

Nissan X-Trail

De Nissan X-Trail e-Shifter

Met de e-Shifter in de middenconsole ‘schakel’ je naadloos tussen de verschillende rijmodi. De D-modus (Drive) biedt verbeterde controle over de motor, terwijl de B-modus (Brake) voor een optimale energieterugwinning van de batterij zorgt. De e-Shifter transmissie is beschikbaar voor zowel X-Trail e-POWER 2WD als voor de X-Trail e-POWER met e-4ORCE.

De € 1.500 korting is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan X-Trail in de periode van 01/12/2023 tot en met 31/12/2023. De € 1.500 inruilvoordeel is geldig bij het inruilen van een andere auto. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de actuele voorraad en voorwaarden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!