Nissan Qashqai 2023 blauw en grijs

Ontdek de nieuwe Nissan Qashqai: Stijl, ruimte en veelzijdigheid gecombineerd

Sinds de introductie van de derde generatie Qashqai, ruim drie jaar geleden, zijn er meer dan 350.000 exemplaren in Europa verkocht. De Qashqai zet nog steeds de maatstaf en is van plan dit te blijven doen met de nieuwe Nissan Qashqai. De nieuwe Qashqai oogt nog moderner en dynamischer dankzij zijn opgefriste design. De voorkant is grondig aangepakt om een opvallende eerste indruk te creŽren. 

De nieuwe Qashqai: De SUV die perfect bij jou past

Het interieur is tot in detail herzien om het luxegevoel te verhogen. Voor de hogere uitvoeringen is er een nieuwe toepassing van Alcantaraģ op het dashboard, de portierpanelen en -armsteunen, de centrale opbergconsole en zelfs de kniebeschermers. Een nieuw patroon siert de middenconsole rond de versnellingspook en het decoratie-inzetstuk tussen de bovenzijde van het dashboard en het dashboardkastje.

Ruimtelijk, premium interieur in de Nissan Qashqai

Nieuwe 18” diamantgeslepen lichtmetalen wielen behoren nu tot de standaarduitrusting. Voor de hogere uitvoeringen zijn er nieuwe 19” lichtmetalen wielen en ook 20” diamantgeslepen exemplaren. Drie nieuwe carrosseriekleuren zijn toegevoegd aan het palet van de Qashqai. Hiertoe behoren Pearl White, waarvan de tint verandert afhankelijk van de lichtinval op de lak. Pearl Black vervangt zijn populaire zwarte voorganger is nu nog rijker en dieper qua tint. Het nieuwe Deep Ocean is een opvallende kleur die ergens tussen donkerblauw en metallic groenblauw in lijkt te zitten, afhankelijk van de lichtomstandigheden. De andere Qashqai-kleuren zijn Fuji Red, Magnetic Blue en Ceramic Grey en zijn allemaal verkrijgbaar in two-tone, gecombineerd met een zwart dak voor een onderscheidende look. Ontdek de Nissan Qashqai en ervaar de perfecte combinatie van stijl, ruimte en veelzijdigheid.

Ontdek de Nissan Qashqai, de ultieme crossover van Nissan


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!