Nissan QASHQAI Black Edition met e-Power

Strakke lijnen, comfort, ruimte en de nieuwste, geavanceerde rijtechnologieŽn. Dit alles en meer heeft deze speciale Qashqai Black Edition. 

Vanaf €48.040

Nissan Qashqai Black Edition

Nissan e-Power, elektrisch rijden zonder laadpalen

De e-POWER technologie is anders dan een traditionele hybride. Met e-POWER rijdt namelijk als een elektrische auto. Het is een combinatie van een benzinemotor, die de batterij oplaadt, en een elektrische motor die de wielen aandrijft. De door de benzinemotor opgewekte energie wordt vervoerd naar de elektromotor ůf naar een batterij, waar de energie wordt opgeslagen. Dit resulteert in veel zuinigere prestaties. Daarnaast zorgt e-POWER voor een directe reactie zonder vertraging, een stillere rit en optimale prestaties in het drukke stadsverkeer. Met e-Pedal step heb je tot slot de mogelijkheid om te remmen en gas te geven met hetzelfde pedaal.

Nissan Qashqai achhterkant en dak

Maak een statement op de weg met de Qashqai Black Edition

De Nissan Qashqai Black Edition met e-POWER biedt een unieke rijervaring met een opvallende stijl. De stoere zwarte accenten, 18 inch lichtmetalen velgen in glanzend zwart, het panoramadak en de subtiele dakrails maken deze auto anders dan de rest. [1]

Nissan Qashqai instaplijsten

Verlichte instaplijsten behoren tot de rijke standaarduitrusting [1]

Nissan Qashqai exterieur

Stoere zwarte accenten, 18 inch lichtmetalen velgen in glanzend zwart maken de Black Edition helemaal af. [1]

Nissan Qashqai kleuren

3 two-tone-kleurcombinaties

Kies uit uit een van de volgende two-tone-kleurcombinaties: een grijs dak met een opvallend zwarte carrosserie (Black Metallic), of een elegant zwart dak met een carrosserie in het wit (Pearl White) of grijs (Ceramic Grey).

Nissan Qashqai interieur

Maximaal comfort met het ruime interieur

De Nissan Qashqai Black Edition heeft een ruim interieur en de stoelen zijn ontworpen om u maximaal comfort te bieden, iedere rit opnieuw. De geavanceerde systemen van Nissan helpen u als bestuurder om uw dagelijkse ritten veiliger en efficiŽnter te maken. Alle informatie die u nodig hebt, is direct zichtbaar op het full TFT- en NissanConnect-scherm. Andere praktische voorzieningen zijn het 10,8 inch display en de draadloze oplader voor uw smartphone. [1][2][4]

Nissan Qashqai voorkant
Nissan Qashqai velgen

[1] Beschikbaarheid van uitrusting is afhankelijk van de uitvoering; dan wel standaard leverbaar of alleen als optie (tegen meerprijs).

[2] Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[3] Je kan niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op.

[4] Voor apparaten die niet Qi-gecertificeerd zijn, kan de mogelijkheid voor draadloos opladen beperkt zijn. Ontworpen volgens de Qi-oplaadstandaard en geoptimaliseerd voor Qi-gecertificeerde apparatuur.

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. Beschikbaarheid van uitrusting is afhankelijk van de uitvoering; dan wel standaard leverbaar of alleen als optie (tegen meerprijs).

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!