Onthulling van de Nissan Hyper Tourer concept

In de aanloop naar de Japan Mobility Show 2023 in Tokyo, onthult Nissan drie 100% elektrische concept auto's. De derde, na de Hyper Urban en de Hyper Adventure, is de Nissan Hyper Tourer concept. De Nissan Hyper Tourer concept is de perfecte auto wat betreft luxe en ruimte. 

Nissan onthult Hyper Tourer concept, puur luxe en comfort

De nieuwe conceptmodellen die Nissan digitaal onthult hebben allemaal het woord hyper in hun naam om te benadrukken dat ze een extra opwinding willen geven. De drie concepten helpen bestuurders een positieve impact te maken op de aarde, zonder concessies te doen op het gebied van stijl of plezier. Dit concept model draait om vervoer in een ruime auto met veel luxe aan boord. Het is een typische MPV, bedacht voor luxe reizen en businesstrips. Deze Nissan concept auto is ontworpen voor mensen die de fijne dingen van het leven waarderen en graag in gezelschap van vrineden of zakenrelaties vertoeven. Het concept is uitgerust met solide state-batterijen. Het grote voordeel van deze batterijen is dat een langere actieradius hebben en minder zwaar zijn.

De Nissan Tourer Urban kan volledig geÔntegreerd worden in het energie-ecosysteem van de klant. Dankzij de indrukwekkende Vehicle-to-Home functionaliteit (V2H) kan de batterij van de auto energie leveren aan de woning van de klant, waarmee de klant kan besparen op de energierekening door op handige momenten gebruik te maken van dit systeem. Ook heeft de Nissan Hyper Tourer de mogelijkheid om overtollig stroom aan het elektriciteitsnet aan te leveren (Vehicle-to-Grid). Het Intelligent Charging Management System bevat AI die de batterij autonoom kan opladen, gebouwen van stroom kan voorzien en efficiŽnt energiebeheer mogelijk maakt. 

Doordat de auto volledig autonoom kan rijden is het mogelijk om de voorstoelen 180 graden te draaien zodat alle inzittenden comfortabel met elkaar kunnen praten of vergaderen. 
  

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!