Onthulling van de Nissan Hyper Force concept

In de aanloop naar de Japan Mobility Show 2023 in Tokyo, onthulde Nissan vier 100% elektrische concept auto's. Nu komt Nissan met de vijfde en extreemste van allemaal, de Nissan Hyper Force. Met deze concept auto's laat Nissan zien waar het merk voor staat, van de stad tot de natuur en van comfort tot sportief. Deze 100% elektrische modellen laten zien wat Nissan symboliseert en hoe de toekomst van het merk er uit kan zien. 

Nissan onthult Hyper Force concept tijdens de Japan Mobility Show in Tokyo

De Nissan Hyper Force is na de Hyper Urban, Hyper AdventureHyper Tourer en Hyper Punk de vijfde van een reeks conceptauto's die ge´ntroduceerd worden. Met de 5 Hyper concepten wilt Nissan zich richten op 5 verschillende soorten lifestyles. De concept auto's zijn allemaal elektrisch en met als doel de wereld veiliger, schoner en meer inclusief te maken, zonder compromissen te sluiten over passie en dromen. De conceptauto's symboliseren namelijk de toekomst van het merk. Met deze Hyper Force richt Nissan zich op de race liefhebbers en gamers die de adrenaline op een racebaan willen ervaren maar ook milieubewust zijn.  

Nissan Hyper Force: game-changing Hyper EV

De Nissan Hyper Force is een 100% elektrische high-performance supercar met als doel de ultieme rij-ervaring te bieden zonder het milieu te vervuilen of het comfort te verminderen. De Hyper Force is namelijk 1.360 pk sterk en heeft solid state-batterijen. De hoekige en aerodynamische buitenkant is samen met het NISMO race team ontwikkeld voor een sterke downforce. De auto beschikt over bewegende onderdelen aan de auto om de auto nog aerodynamischer te maken. 

De Nissan Hyper Force heeft 2 rij-modi, R (racing) en GT (grand touring). De user interface veranderd van kleur bij de verschillende modi en de belangrijkste informatie wordt weergeven op basis van de modus. Bij de modus Racing is de kleur rood en wordt er gezorgd voor focus, om het stuur worden op vier schermen de banden grip, temperatuur, luchtdruk en andere belangrijke informatie weergeven. In de GT modus is de kleur blauw en is er meer en informatie direct beschikbaar over air conditioning, audio enzovoort. In de GT modus rijdt de Hyper Force autonoom en hoef je als bestuurder niks te doen, het stuur klapt zelfs weg voor nog meer ruimte en comfort. 

Een andere feature van de Nissan Hyper Force conceptauto is dat de auto komt met een virtual reality-helm die de bestuurder een game-achtige rij-ervaring biedt. Zo kan je in de auto online tegen de klok of andere online racers racen.  
  

 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!