Onthulling van de Nissan Hyper Punk concept, ontworpen voor influencers en artiesten

In de aanloop naar de Japan Mobility Show 2023 in Tokyo, onthult Nissan drie 100% elektrische concept auto's. De laatste auto, die het mag afsluiten, is de Nissan Hyper Punk concept. Deze Nissan is gemaakt voor de nieuwe generaties, influencers, content creators en artiesten. Op 25 oktober zal deze auto fysiek aanwezig zijn op de Mobility Show in Tokyo. 

Nissan onthult Hyper Punk concept in aanloop van de Japan Mobility Show in Tokyo

De Nissan Hyper Punk is na de Hyper Urban, Hyper Adventure en Hyper Tourer de vierde van een reeks conceptauto's die geintroduceerd worden. Met de  4 Hyper concepten wilt Nissan zich vooral richten op de jongeren. De conceptauto's moeten namelijk beschikbaar komen in de videogame Fortnite. Met deze Hyper Punk gaat Nissan op dat gebied zelfs nog verder. De auto is namelijk gericht op content creators, influencers, kunstenaars en iedereen die stijl en innovatie omarmt. De showauto biedt een naadloze verbinding tussen de tastbare en de virtuele wereld.Nissan Hyper Punk: AI-software en camera's

De Nissan Hyper Punk biedt een perfecte connectie tussen de virtuele en echte wereld. Zo kan doormiddel van de camera's de omgeving scannen en zo doormiddel van AI-software moet het mogelijk maken om de geschoten beelden van jezelf over te gieten met een manga-achtige stijl. Het resultaat kan vervolgens op de drie schermen in het interieur getoont worden. Om op deze manier de echte wereld over te laten gaan in de virtuele wereld om de bestuurder heen. Verder is het interieur van de Punk gebaseerd op Japans design met een origami-stijl. De concept auto is ook een mobiele studio voor creators, influencers en artiesten. Sensoren in de hoofdsteunen kunnen de stemming van de inzittenden aanvoelen om er vervolgens de muziek en verlichting in het interieur op aan te passen om zo de energie en creativiteit van de bestuurder een boost te geven. De Hyper Punk concept wordt geintroduceerd als de volgende generatie cross-over van Nissan.   
  

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!