✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26317 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault CAPTUR

Zorgeloos rijden
vanaf €345,- per maand

Private Lease bij Stam Lease

Vrijblijvende offerte

Renault CAPTUR  

v.a.€345,-*
per maand

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault CAPTUR met Private Lease onder de noemer van "Stam Zorgeloos Privé". Stam Renault Zorgeloos Privé is dé leasevorm voor u om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat u weet waar u aan toe bent! U kunt nu tijdelijk profiteren van ons voorraadvoordeel waardoor u voor slechts €345,- per maand in een compleet nieuwe CAPTUR rijdt.

De Renault CAPTUR

De Renault Captur is de nieuwe compacte crossover van Renault. De ruimte en het design van een SUV en het rijgemak van een compacte hatchback, zorgen voor de ideale combinatie. De Renault Captur staat voor u klaar in de showroom van Stam Renault.

Meer info over de captur

€ 3459,- per maand, Private Lease bij Stam Lease

Met Renault Private Lease rijdt u in een Renault Captur voor één vast en laag maandbedrag. U rijdt al in een Renault Captur ENERGY TCe 90 Life vanaf € 345,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al uw autokosten afgedekt. U hoeft alleen nog maar te tanken! Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van € 450,-.

Wat is inclusief bij Private Lease?
 • Afschrijving
 • Rente
 • Verzekering
 • Houderschapsbelasting
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Banden
 • Pechhulp

U hoeft alleen nog maar te tanken!

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen

De Renault CAPTUR kopen

met € 2.250,- korting voordeel bij Stam

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Renault Captur in plaats van Private Lease? U ontvangt nu tijdelijk €2.250,- korting bij de aanschaf van uw nieuwe Renault Captur uit voorraad. Bereken nu de waarde van uw huidige auto en ontdek voor welk bedrag u een nieuwe Renault Captur rijdt. 

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.317 KLANTREACTIES
  nee gewoon netjes en prettig geregeld door Bas Zaadnoorddijk
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Vanaf tarief is o.b.v. basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar en 6 of meer schadevrije jaren. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Stam Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. www.stamrenault.nl voor voorwaarden. Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 3,2-5,4 l/100 km, resp. 31,3-18,5 km/l. CO2: 82-120 gr./km. Standaard voordeel van €2250.- bij registratie voor 30/9/2017.