Renault CAPTUR

Zorgeloos rijden
vanaf €345,- per maand

Private Lease bij Stam Lease

Vrijblijvende offerte

Renault CAPTUR  

v.a.€345,-*
per maand

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault CAPTUR met Private Lease onder de noemer van "Stam Zorgeloos Privé". Stam Renault Zorgeloos Privé is dé leasevorm voor u om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat u weet waar u aan toe bent! U kunt nu tijdelijk profiteren van ons voorraadvoordeel waardoor u voor slechts €345,- per maand in een compleet nieuwe CAPTUR rijdt.

De Renault CAPTUR

De Renault Captur is de nieuwe compacte crossover van Renault. De ruimte en het design van een SUV en het rijgemak van een compacte hatchback, zorgen voor de ideale combinatie. De Renault Captur staat voor u klaar in de showroom van Stam Renault.

Meer info over de captur

€ 3459,- per maand, Private Lease bij Stam Lease

Met Renault Private Lease rijdt u in een Renault Captur voor één vast en laag maandbedrag. U rijdt al in een Renault Captur ENERGY TCe 90 Life vanaf € 345,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al uw autokosten afgedekt. U hoeft alleen nog maar te tanken! Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van € 450,-.

Wat is inclusief bij Private Lease?
 • Afschrijving
 • Rente
 • Verzekering
 • Houderschapsbelasting
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Banden
 • Pechhulp

U hoeft alleen nog maar te tanken!

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen

De Renault CAPTUR kopen

met € 2.250,- korting voordeel bij Stam

Bent u geďnteresseerd in het kopen van een Renault Captur in plaats van Private Lease? U ontvangt nu tijdelijk €2.250,- korting bij de aanschaf van uw nieuwe Renault Captur uit voorraad. Bereken nu de waarde van uw huidige auto en ontdek voor welk bedrag u een nieuwe Renault Captur rijdt. 

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  25.510 KLANTREACTIES
  snelheid, service en vriendelijkheid
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Private Lease prijzen inclusief btw en alle autokosten, exclusief tanken en metallic lak. Looptijd 60 maanden, 10.000 km/jr. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties. Stam behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beëindigen. Standaard voordeel van €2250.- bij registratie voor 30/9/2017.

  Beoordeling door klanten: 95/100 - 25510 beoordelingen