✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26975 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault CAPTUR

Zorgeloos rijden
€299,- p/mnd

Private Lease bij Stam Lease

Vrijblijvende offerte

Renault CAPTUR  

v.a.€299,-*
per maand

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault CAPTUR met Private Lease onder de noemer van "Stam Zorgeloos Privé". Stam Private lease is dé leasevorm om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kunt nu tijdelijk profiteren van onze actieprijs  waardoor je voor slechts €299,- per maand in een compleet nieuwe CAPTUR rijdt.

De Renault CAPTUR

De Renault Captur is de nieuwe compacte crossover van Renault. De ruimte en het design van een SUV en het rijgemak van een compacte hatchback, zorgen voor de ideale combinatie. De Renault Captur staat voor je klaar in de showroom van Stam Renault.

Meer info over de captur

€ 299,- per maand, Private Lease bij Stam 

Met Renault Private Lease rijd je in een Renault Captur voor één vast en laag maandbedrag. Je rijdt al in een Renault Captur ENERGY TCe 90 Life vanaf € 299,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al je autokosten afgedekt. Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van € 450,-.

Wat is inclusief bij Private Lease?
 • Afschrijving
 • Rente
 • Verzekering
 • Houderschapsbelasting
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Banden
 • Pechhulp


Hoe kunnen wij je helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen


De Renault CAPTUR kopen?

met voorraad korting bij Stam

Ben je  geïnteresseerd in het kopen van een Renault CAPTUR in plaats van Private Lease? Koop een CAPTUR uit voorraad bij Stam en profiteer van hoge korting en snel rijden

VRIJBLIJVENDE OFFERTE  BEKIJK VOORRAAD ACTIE

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.975 KLANTREACTIES
  Super snelle service ?
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Vanaf tarief is o.b.v. basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar en 6 of meer schadevrije jaren. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € € 0,069 bij. Stam Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. www.stamrenault.nl voor voorwaarden. Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 3,2-5,4 l/100 km, resp. 31,3-18,5 km/l. CO2: 82-120 gr./km. Standaard voordeel van €2250.- bij registratie voor 30/9/2017.