Renault Megane E-Tech Renault Megane E-Tech

Renault Megane E-Tech
private lease

Lease de Renault Megane E-Tech
nu bij Stam vanaf p/m
exclusief € 61,- subsidie*

Private lease jouw Renault Megane E-Tech electric met Stam Lease

De compacte carrosserie van een hatchback maar toch het krachtige uiterlijk van een crossover, de Renault Megane E-Tech electric toont zijn spierballen. Van paardenkracht naar elektrische kracht. Trekt, ondanks zijn geruisloze aandrijving, de volle aandacht door zijn stijlvolle looks. De Renault Megane E-Tech Electric beschikt over 20“ lichtmetalen wielen, kenmerkende full LED-verlichting, iriserende 3D-strook aan de achterzijde en warm titanium accenten. De Megane E-Tech electric is één van de lichtste auto's in zijn segment met slechts 1620 kg waardoor hij een actieradius heeft van maar liefst 470 km* (300 km met de 40 kWh-accu). Doordat de auto de batterij- en motortemperatuur automatisch regelt beschik je altijd over een gelijk vermogen ongeacht de buitenomstandigheden.

Renault Megane E-Tech

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Renault Megane E-Tech samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen
Renault Megane E-Tech electric vrijstaand

De nieuwe Megane E-Tech electric private lease je voordelig bij Stam

Met Stam private lease rijd je een nieuwe Renault Megane E-Tech electric voor één vast bedrag per maand. En bij Stam kies je wat het beste bij jou past. Bepaal zelf de looptijd variërend van 12 tot 60 maanden en kies het aantal kilometers dat je jaarlijks wilt rijden. Je least al een nieuwe Renault Megane E-Tech electric vanaf € 554,- per maand exclusief €61 p/m subsidie*. Rij stijlvol en elektrisch zonder onverwachte kosten.

bekijk aanbod

Renault Megane E-tech electric private lease uitvoeringen

Renault Megane E-tech electric

Renault Megane E-Tech Electric Equilibre
private leasen

De Renault Megane E-Tech Electric Equilibre is standaard voorzien van onder andere handbediende airconditioning, een Instrumentenpaneel met 12,3" TFT kleurenscherm voor de bestuurder, een 9" OpenR link multimediasysteem met Arkamis Classic 3D geluid, stoffen bekleding van gerecycled materiaal en 18" lichtmetalen wielen 'Oston'.

Renault Megane E-tech electric

Renault Megane E-Tech Electric Evolution
private leasen

De Renault Megane E-Tech Electric Evolution is een iets luxere uitvoering ten opzichte van de Equilibre en is standaard voorzien van onder andere elektronisch geregelde airconditioning met 2 klimaatzones, 12" OpenR Link multimedia en navigatiesysteem met Google integratie en Arkamis Auditorium met 6 speakers, stoffen bekleding van gerecycled materiaal en 18"lichtmetalen wielen 'Oston'.

Renault Megane E-tech electric

Renault Megane E-Tech Electric Techno
private leasen

De Renault Megane E-Tech Electric Techno is de meest uitgebreide uitvoering en is standaard voorzien van onder andere elektronisch geregelde airconditioning met 2 klimaatzones, 12" OpenR Link multimedia en navigatiesysteem met Google integratie en Arkamis Auditorium met 6 speakers, Renault MultiSense voor een persoonlijke rijbeleving, lichtmetalen wielen 20" 'Soren' en stoffen bekleding van gerecycled materiaal en TEP leder.

Renault Megane E-Tech Electric private lease bij Stam

Wanneer je een private lease overeenkomst afsluit bij Stam, dan mag je nogal wat van ons verwachten! Alle onderhoudskosten, technische reparatiekosten en schadekosten zijn namelijk inbegrepen. Mocht je met jouw private lease auto in het buitenland stranden, dan vallen de reparatiekosten onder de lease-overeenkomst. Indien reparatie in Nederland noodzakelijk is, dan vallen de terughaalkosten van de auto én van de bestuurder/inzittenden tevens onder de lease-overeenkomst. Bovendien kun je zelf kiezen of je vervangend vervoer of bijvoorbeeld winterbanden wil toevoegen aan de overeenkomst. Ook de hoogte van de eigen risico kun je helemaal zelf bepalen. Houd rekening met enkele wettelijke voorwaarden en richtlijnen vanuit de importeur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoudsbeurt schema en een verplichte deskundige keuring van het voertuig.

Wat is inclusief bij het private leasen van jouw Megane E-tech Electric bij Stam?

  • Afschrijving
  • Houderschapsbelasting
  • Banden
  • Rente
  • Reparatie
  • Pechhulp
  • Verzekering
  • Onderhoud

Liever een Renault Megane E-Tech Electric kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een Renault Megane E-Tech Electric in plaats van private leasen? Koop deze stijlvolle elektrische crossover uit voorraad bij Stam, profiteer van hoge korting en rijd snel weg in jouw nieuwe Renault.

Interesse in een ander Renault model om te private leasen?
Bekijk ons totale Renault private lease aanbod

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. Gecommuniceerde Private Lease tarieven voor de Renault Twingo, Clio en Captur zijn o.b.v. voorraad. Vraag uw Renault-dealer naar de beschikbaarheid. Bedragen zijn afgerond op hele euro's inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Bekijk de voorwaarden: https://privatelease.renault.nl/voorwaarden/

*EV overheidssubsidie in 2023 beschikbaar en tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. Kijk hier voor meer informatie: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp/subsidie-lease-nieuwe.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!