De Renault 5 E-Tech Electric opladen en actieradius

De iconische stadsauto is terug, nu 100% elektrisch. Met een innovatieve E-Tech-motor en een nieuwe batterij maakt de Renault 5 een verpletterende indruk. De Renault 5 E-Tech Electric heeft namelijk een rijbereik tot 400km*. Dankzij geavanceerde technologische innovaties en een doordacht ontwerp haalt de Renault 5 E-Tech Electric het maximale uit elke kilowattuur. Het intelligente energiemanagementsysteem zorgt voor een optimale balans tussen prestaties en energieverbruik, waardoor je langer op de weg kunt blijven met minder oplaadpauzes.

Opladen Renault 5 E-Tech Electric

Ontdek de veelzijdige laadmogelijkheden van deRenault 5 E-Tech Electric, waar je ook bent. Thuis opladen biedt gemak en comfort, of je nu gebruikmaakt van een laadpaal, wallbox of standaard stopcontact. Onderweg laden is snel en efficiënt dankzij DC snellaadpunten, waarmee je in slechts 30 minuten je rijbereik van 15% naar 80% kunt vergroten. Met bijna 90% van de laadpunten in Europa met een vermogen tot 22 kW, vind je altijd een geschikte optie in de buurt. De Renault 5 beschikt over een 11 kW-lader, waarmee je snel tot 50% van je rijbereik kunt herstellen. Ontdek de innovatie van bidirectioneel opladen, waarmee je niet alleen je voertuig kunt opladen, maar ook energie kunt terugleveren aan het elektriciteitsnet. Monitor en beheer je laadproces eenvoudig met de My Renault-app, waar je op afstand het laadniveau, de actieradius, de laadvoortgang en de geschiedenis kunt bekijken. Blijf altijd up-to-date en optimaliseer je laadervaring voor maximale efficiëntie.

Renault 5 E-Tech Electric motor

De Renault 5 reageert snel, versnelt soepel, heeft een lager zwaartepunt en wordt gecombineerd met een multi-link achteras voor nog meer rijplezier. Deze compacte krachtpatser biedt tot 150 pk en tot 245 Nm koppel, waardoor je moeiteloos kunt accelereren en soepel kunt rijden op diverse wegen. Met deze indrukwekkende prestaties ga je vrolijk de weg op. De krachtige motor van de Renault 5 levert een robuuste PK, waardoor je moeiteloos kunt accelereren en soepel kunt rijden op diverse wegen. Met een hoog koppel in Nm biedt de Renault 5 niet alleen snelheid, maar ook een responsieve en dynamische rijervaring.

Bestel de nieuwe Renault 5 nu!

De Renault 5 is vanaf nu te bestellen. Pak je kans en rijd als een van de eerste in deze icoon.

* Voertuigcertificering in behandeling. Gegevens uitsluitend ter informatie, met de batterij van 52 kWh beschikbaar wanneer bestellen mogelijk is, hetgeen kan variëren afhankelijk van de certificering van modellen en uitrusting. **voor de versie met een 52 kWh batterij batterij, laadtijd berekend onder optimale omstandigheden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!