Renault Arkana Renault Arkana

Renault ARKANA
private lease

Lease de Renault Arkana
nu bij Stam vanaf p/m

PRIVATE LEASE JOUW RENAULT ARKANA

Kies je voor Renault Arkana private lease, dan kies je voor een sportieve en ruime hybride SUV. Deze Renault heeft vloeiende lijnen en een stoere stijl. Het unieke design biedt een slank profiel, grotere bodemspeling en een interieur van topklasse. En dat voor een vast bedrag per maand. Zo ga je elke dag gerust op pad

Renault Arkana

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Renault Arkana samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen
Renault Arkana vrijstaand

De nieuwe Arkana private lease je voordelig bij Stam

Met Stam private lease rijd je een nieuwe Renault Arkana voor één vast bedrag per maand. Met private lease kies je zelf wat het beste bij jou past. Bepaal zelf de looptijd variërend van 12 tot 60 maanden en kies het aantal kilometers dat je jaarlijks wilt rijden. Je least al een nieuwe Arkana vanaf € 568,- per maand. Elektrisch rijden is écht voor iedereen.

bekijk aanbod

Renault Arkana private lease bij Stam

Wanneer je een private lease overeenkomst afsluit bij Stam, dan mag je nogal wat van ons verwachten! Alle onderhoudskosten, technische reparatiekosten en schadekosten zijn namelijk inbegrepen. Mocht je met jouw private lease auto in het buitenland stranden, dan vallen de reparatiekosten onder de lease-overeenkomst. Indien reparatie in Nederland noodzakelijk is, dan vallen de terughaalkosten van de auto én van de bestuurder/inzittenden tevens onder de lease-overeenkomst. Bovendien kun je zelf kiezen of je vervangend vervoer of bijvoorbeeld winterbanden wil toevoegen aan de overeenkomst. Ook de hoogte van de eigen risico kun je helemaal zelf bepalen. Houdt rekening met enkele wettelijke voorwaarden en richtlijnen vanuit de importeur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoudsbeurt schema en een verplichte deskundige keuring van het voertuig.

Wat is inclusief bij het private leasen van jouw Arkana bij Stam?

  • Afschrijving
  • Houderschapsbelasting
  • Banden
  • Rente
  • Reparatie
  • Pechhulp
  • Verzekering
  • Onderhoud

Liever een Renault Arkana kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een Renault Arkana in plaats van private lease? Koop dan de Renault Arkana uit voorraad bij Stam, profiteer van hoge korting en rijd snel weg in jouw nieuwe Renault.

Interesse in een ander Renault model om te private leasen? Bekijk ons totale Renault private lease aanbod

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. Gecommuniceerde Private Lease tarieven voor de Renault Twingo, Clio en Captur zijn o.b.v. voorraad. Vraag uw Renault-dealer naar de beschikbaarheid. Bedragen zijn afgerond op hele euro's inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Bekijk de voorwaarden: https://privatelease.renault.nl/voorwaarden/

*EV overheidssubsidie in 2023 beschikbaar en tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. Kijk hier voor meer informatie: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp/subsidie-lease-nieuwe.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!