Renault Austral Renault Austral

Renault Austral
private lease

Lease de Renault Austral
nu bij Stam vanaf p/m

Renault Austral

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Renault Austral samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen

Renault Austral:
Krachtige hybride SUV

Ontdek de krachtige en stijlvolle Renault Austral, een 100% hybride SUV met indrukwekkende technologie. De revolutionaire hybride E-Tech-technologie, geïnspireerd op de Renault Formule 1, biedt een nieuwe rijervaring. Met het slimme regeneratieve remsysteem laadt de batterij op tijdens het remmen en vertragen, zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Ervaar veiligheid en stabiliteit met 32 geavanceerde rijhulpsystemen en geniet van efficiëntie en krachtige acceleratie. Stap in en ervaar de unieke combinatie van Formule 1-technologie en SUV-kracht.

Renault Austral vrijstaand

De voordelen van Stam Private Lease

Met Stam Private lease rijd je een nieuwe Renault voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve brandstof.

Als je privé least stel je zelf de Renault samen. Ook bepaal je de looptijd, variërend van 12 tot 60 maanden en kies je een jaarkilometrage. Dit alles op basis van jouw voorkeur. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer in bij de dealer. Zo eenvoudig is private lease bij Stam.

Welke uitgaven zijn inbegrepen?
  • Afschrijving
  • Onderhoud
  • Rente
  • Banden
  • Verzekering
  • Pechhulp
  • Reparatie
  • Houderschapsbelasting

Standaard voorzien van:

Multi-mediasysteem geïntegreerd met Google


Hoge zitpositie


Verschuifbare achterbank voor meer bagageruimte

Vanuit stilstand altijd elektrisch wegrijden


32 rijhulpsystemen


Esprit Alpine-logo's en luxepakket

Stel jouw Renault Austral samen

stel samen

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. Gecommuniceerde Private Lease tarieven voor de Renault Twingo, Clio en Captur zijn o.b.v. voorraad. Vraag uw Renault-dealer naar de beschikbaarheid. Bedragen zijn afgerond op hele euro's inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Bekijk de voorwaarden: https://privatelease.renault.nl/voorwaarden/

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!