Renault Captur Renault Captur

Renault Captur
private lease

Lease de Renault Captur
nu bij Stam vanaf p/m

Renault Captur

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Renault Captur samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen

Renault Captur:
Stijlvolle SUV, onbegrensde avonturen.

Met de Renault Captur kies je voor stijl en comfort tijdens al je avonturen. Deze compacte SUV biedt niet alleen veel ruimte, maar ook een ongekend rijcomfort dankzij het dynamische onderstel. De Captur is uitgerust met een state-of-the-art infotainmentsysteem dat je verbindt met alles wat je nodig hebt, en met zijn moderne design en talrijke personalisatiemogelijkheden is hij een echte eyecatcher op de weg. Kortom, met de Renault Captur kies je voor een unieke rijervaring waarbij stijl, comfort en avontuur samenkomen.

Renault Captur vrijstaand

De voordelen van Stam Private Lease

Met Stam Private lease rijd je een nieuwe Renault voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve brandstof.

Als je privé least stel je zelf de Renault samen. Ook bepaal je de looptijd, variërend van 12 tot 60 maanden en kies je een jaarkilometrage. Dit alles op basis van jouw voorkeur. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer in bij de dealer. Zo eenvoudig is private lease bij Stam.

Welke uitgaven zijn inbegrepen?
  • Afschrijving
  • Onderhoud
  • Rente
  • Banden
  • Verzekering
  • Pechhulp
  • Reparatie
  • Houderschapsbelasting

Standaard voorzien van:

EASY LINK multimediasysteem met 7” touchscreen zonder navigatie


Ondersteuning Apple CarPlay™ en Android Auto™


Handbediende airconditioning

Design wielen 17”


LED koplampen

Stel jouw Renault Captur samen

stel samen

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. Gecommuniceerde Private Lease tarieven voor de Renault Twingo, Clio en Captur zijn o.b.v. voorraad. Vraag uw Renault-dealer naar de beschikbaarheid. Bedragen zijn afgerond op hele euro's inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Bekijk de voorwaarden: https://privatelease.renault.nl/voorwaarden/

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!