✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30386 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

ACTIES PARTICULIER CLIO

KOM PROEFRIJDEN

Welke actie kies jij?

 

Gratis nieuwe CAPTUR of CLIO als vervangauto bij onderhoud

In bezit van een CAPTUR of CLIO en is deze auto toe aan onderhoud? Plan dan de afspraak bij Stam en krijg GRATIS een dag een nieuwe CAPTUR of CLIO mee om hiermee kennis te maken.

GRATIS nieuwe CAPTUR of CLIO?

BEKIJK ACTIE
 

Renault CLIO voorraad | Stam

Snel willen rijden in de Nieuwe Clio met veel voordeel? Bekijk dan onze voorraad.

Snel rijden en €2250 korting

BEKIJK VOORRAAD
 

Stam Renault Private Lease to Go

Vandaag een nieuwe Renault Private leasen en meteen wegrijden? Dat kan alleen bij Stam. We hebben diverse modellen voor je staan.

Vandaag rijden v.a. €239.- p/mnd.

MEER INFORMATIE OFFERTE
 

Renault CLIO Private Lease | Stam

Weten waar je per maand aan toe bent? Met Private Lease betaal je een vast maandbedrag, je hoeft alleen nog maar te tanken.

Nu actietarief vanaf €269,- p/m

SHOWROOM AFSPRAAK BEKIJK DE ACTIE
 

Jong gebruikte Renault Clio

Youngster met weinig kilometers, maximaal 1 jaar oud en 2 jaar Top Occasion Garantie.

 

Renault CLIO met Stam korting

Geheel naar eigen wens een nieuwe Renault CLIO samenstellen bij Stam? Dat kan met de standaard Stam korting die wij geven op alle Renault CLIO's. Koop je niet uit voorraad bekijk dan naar deze actie.

Stam korting €1.750,-

KOM PROEFRIJDEN BEKIJK HET VOORDEEL

 

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 703,40 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 37,50 incl. btw) en registratiekosten € 49,10 (btw-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min./max. verbruik: 3,6-5,6 l./100 km. resp. 27,7-17,9 km/l. CO2: 95-127 gr./km.