Renault Espace Renault Espace

Renault Espace
private lease

Lease de Renault Espace
nu bij Stam vanaf p/m

Renault Espace:
Stoer en sportief

De Renault Espace is volledig vernieuwd en nu verkrijgbaar met de innovatieve E-Tech Full Hybrid technologie. Deze Espace heeft een actieradius tot maar liefst 1.100 km* en verbruikt gemiddeld tot 40% minder brandstof. Daarnaast behoudt de Renault Espace zijn ongekend ruime interieur en is hij leverbaar als 5- én 7-zits.

De nieuwe Espace heeft een krachtig design met een gespierde schouderlijn. Het glasoppervlak aan de zijkanten reikt vrijwel tot aan de achterzijde, wat bijdraagt aan zijn ruimtelijke uitstraling. Het enorme panoramadak geeft je bovendien een schitterend zicht op alles wat zich boven je bevindt. Deze zesde generatie Renault Espace is 14 centimeter korter, maar desondanks is de lengte van het interieur met derde zitrij 2,48 meter. Hiermee beschikt het interieur over nóg meer ruimte dan de vorige generatie. Dit garandeert een comfortabele rit voor alle zeven inzittenden.

Renault Espace vrijstaand
Renault Espace

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Renault Espace samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen
Renault Espace

De nieuwe Espace private lease je voordelig bij Stam

Met Stam private lease rijd je een nieuwe Renault Espace voor één vast bedrag per maand. Met private lease kies je zelf wat het beste bij jou past. Bepaal zelf de looptijd variërend van 12 tot 60 maanden en kies het aantal kilometers dat je jaarlijks wilt rijden. Je least al een nieuwe Espace vanaf € 799,- per maand. Elektrisch rijden is écht voor iedereen.

bekijk aanbod

Renault Espace private lease bij Stam

Wanneer je een private lease overeenkomst afsluit bij Stam, dan mag je nogal wat van ons verwachten! Alle onderhoudskosten, technische reparatiekosten en schadekosten zijn namelijk inbegrepen. Mocht je met jouw private lease auto in het buitenland stranden, dan vallen de reparatiekosten onder de lease-overeenkomst. Indien reparatie in Nederland noodzakelijk is, dan vallen de terughaalkosten van de auto én van de bestuurder/inzittenden tevens onder de lease-overeenkomst. Bovendien kun je zelf kiezen of je vervangend vervoer of bijvoorbeeld winterbanden wil toevoegen aan de overeenkomst. Ook de hoogte van de eigen risico kun je helemaal zelf bepalen. Houdt rekening met enkele wettelijke voorwaarden en richtlijnen vanuit de importeur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoudsbeurt schema en een verplichte deskundige keuring van het voertuig.

Wat is inclusief bij het private leasen van jouw Espace bij Stam?

  • Afschrijving
  • Houderschapsbelasting
  • Banden
  • Rente
  • Reparatie
  • Pechhulp
  • Verzekering
  • Onderhoud

Liever een Renault Espace kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een Renault Espace in plaats van private lease? Koop dan de Renault Espace uit voorraad bij Stam, profiteer van hoge korting en rijd snel weg in jouw nieuwe Renault.

Interesse in een ander Renault model om te private leasen? Bekijk ons totale Renault private lease aanbod

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. Gecommuniceerde Private Lease tarieven voor de Renault Twingo, Clio en Captur zijn o.b.v. voorraad. Vraag uw Renault-dealer naar de beschikbaarheid. Bedragen zijn afgerond op hele euro's inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Bekijk de voorwaarden: https://privatelease.renault.nl/voorwaarden/

*EV overheidssubsidie in 2023 beschikbaar en tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. Kijk hier voor meer informatie: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp/subsidie-lease-nieuwe.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!