Accessoires


Ga efficiënt aan het werk met deze sterke Renault EXPRESS

Met de accessoires van Renault maak je jouw EXPRESS helemaal af. Voeg dakdragers toe voor extra ladingen of kies voor stoere velgen om de jouw bestelwagen nog robuuster te maken. Of voeg slimme accessoires toe aan het interieur, zoals een smartphonehouder. Zo ben je onderweg ook altijd goed bereikbaar.

Exterieur

Renault

Trekhaak voor al je klussen
Voeg een trekhaak toe aan jouw EXPRESS en monteer eenvoudig een aanhanger om extra uitrusting mee te nemen naar jouw bestemmingen en klussen.

Renault

Efficiënte Dakdragers
Transporteer eenvoudig extra gewicht met de aluminium dakdragers. Door zijn aerodynamische vormgeving verbruik je minder brandstof dan met stalen dakdragers.

Renault

Sportieve velgen
Geef een sportieve touch aan jouw bestelwagen diverse lichtmetalen velgen. Kies uit 15 of 16 inch velgen.

Renault

Bescherming tijdens het in- en uitladen
Bescherm de achterkant van jouw EXPRESS tijdens het in- en uitladen van jouw uitrusting of goederen met de speciale bumperbescherming van Renault.

Interieur

Renault

Rear View Assist
Met de Rear View Assist in jouw EXPRESS krijg je door middel van een camera een goed beeld van het achteropkomend verkeer. Het vervangt de binnenspiegel en zorgt voor extra veiligheid tijdens je ritten.

Renault

Blijf onderweg bereikbaar met de smartphonehouder
Voeg de handige smartphonehouder toe aan het interieur van je EXPRESS. Hiermee blijf je altijd onderweg bereikbaar.

1 De getoonde consumentenprijzen zijn inclusief de kosten rijklaar maken en wettelijk bepaalde kosten. De adviesprijs kosten rijklaar maken bedraagt € 580,- (excl. BTW) / € 641,30 (incl. BTW). De wettelijke kosten bedragen € 71,57 (excl. BTW) / € 86,60 (incl. BTW). Een specificatie van de werkzaamheden rijklaar maken en de wettelijke kosten treft u aan op de pagina Algemeen. 2 De bijtelling wordt berekend over de fiscale waarde van catalogusprijs, exclusief opties en op een belastingschijf van 30,8%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!