Express Motoren


De krachtige motoren van de Renault EXPRESS

De nieuwe Renault EXPRESS is verkrijgbaar met twee verschillende dieselmotoren. Beide motoren staan garant voor een efficiënte ritten met rijplezier. Kies uit de Blue dCi 75 of Blue dCi 90 motor.

Blue dCi 75 dieselmotor


Blue dCi 75 dieselmotor
De efficiënte AdBlue®-turbomotor van de EXPRESS zorgt ervoor dat je binnen je budget blijft. Deze motor is zuinig, perfect voor jou en je portemonnee. Je kunt je brandstofverbruik ook verminderen door de eco-versie met een snelheidsbegrenzer te kiezen. Daarbij verminder je ook direct jouw CO2-uitstoot.

Renault
Renault

Blue dCi 90 dieselmotor


Blue dCi 90 dieselmotor
Kies voor extra power met de Blue dCi 90 dieselmotor in jouw EXPRESS. Deze motor heeft een krachtige koppel van 240 Nm en is beschikbaar met een handgeschakelde versnellingsbak. Ga voor de ultieme rijervaring zonder in te leveren op efficiëntie.

1 De getoonde consumentenprijzen zijn inclusief de kosten rijklaar maken en wettelijk bepaalde kosten. De adviesprijs kosten rijklaar maken bedraagt € 580,- (excl. BTW) / € 641,30 (incl. BTW). De wettelijke kosten bedragen € 71,57 (excl. BTW) / € 86,60 (incl. BTW). Een specificatie van de werkzaamheden rijklaar maken en de wettelijke kosten treft u aan op de pagina Algemeen. 2 De bijtelling wordt berekend over de fiscale waarde van catalogusprijs, exclusief opties en op een belastingschijf van 30,8%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!