Grand Scenic Accessoires en uitrusting


Laat zien wie je bent met de nieuwe Renault GRAND SCENIC

De nieuwe GRAND SCENIC is de perfecte familieauto. Ga comfortabel op pad met het hele gezin. Weerspiegel jouw smaak met accessoires voor de GRAND SCENIC. Neem eenvoudig de ski’s en snowboards mee op de skidragers of de fietsen met de praktische fietsendrager. Bescherm het interieur van jouw Renault met de EasyFlex bagageruimtebescherming of met de moderne oplichtende instaplijsten.

BEKIJK ACCESSOIRES PER MODEL

Exterieur

Renault

Krachtige LED-verlichting
De LED PURE VISION koplampen hebben een krachtige en efficiënte lichtstraal. Hiermee heb je optimaal zicht op de weg. Naast een uitstekende visie kenmerken de C-vormige koplampen het strakke design van de Renault GRAND SCENIC.

Renault

Ga op wintersport met de skidrager
Vervoer eenvoudig de ski’s en snowboards van je hele gezin met de skidrager. Deze is eenvoudig te monteren op de aluminium dakdragers van Renault.

Renault

De fietsen van de hele familie kunnen mee
Ga met het hele gezin op weg en neem alle fietsen mee. Met de fietsendrager van Renault vervoer je veilig en eenvoudig maximaal vier fietsen. De bagageruimte van je GRAND SCENIC blijft ook met fietsen bereikbaar door het invouwbare en kantelbare design.

Renault

Luxe velgen & velg decoraties
Personaliseer de Renault GRAND SCENIC met elegante of stoere velgen. Kies uit aerodynamische lichtmetalen velgen of ga voor een van de diverse velg decoraties. Weerspiegel jouw persoonlijkheid.

Interieur

Renault

Bescherm jouw bagageruimte bumper
Neem moeiteloos alle bagage mee op reis zonder de achterbumper van jouw Renault GRAND SCENIC te beschadigen. De accessoire is praktisch en gemaakt van roestvrijstaal. De bumperbescherming geeft daarbij een stoere touch aan jouw auto.

Renault

Oplichtende portierdrempels
Met de verlichte portierdrempels geef je een elegante touch aan je GRAND SCENIC. De drempels zijn gemaakt van roestvrijstaal en bieden een moderne bescherming aan de toegang van je auto.

Renault

Tablethouder voor de kids
Monteer eenvoudig je tablet en entertain je kids onderweg. Zo blijven lange ritten blijven comfortabel en ontspannen. De houder kan makkelijk worden bevestigd aan een hoofdsteun, hiermee kan je gezin eenvoudig genieten van de leukste films.

Renault

Kofferbak bescherming
Vervoer makkelijk al je grote en vuile bagage zonder de bagageruimte van jouw GRAND SCENIC te beschadigen. Het omkeerbare kleed heeft een rubberen en stoffen kant. Het is praktisch en multifunctioneel voor het dagelijks leven en dagjes uit.

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (Uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link t.w.v. € 856,60, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00,- incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,53%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!