✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

ACTIES PARTICULIER KADJAR

KOM PROEFRIJDEN

Welke actie kies jij?

 

Renault KADJAR voorraad | Stam

Snel willen rijden in de Kadjar met veel voordeel? Bekijk dan onze voorraad.

Snel rijden en tot €3.000 korting

BEKIJK VOORRAAD
 

Renault Dealer Dagen bij Stam Renault-dealers

Tot 30/6 kortingen oplopend tot €4000 en tot €500 gratis accessoires bij Stam.

Actie tm 4 januari

MEER INFORMATIE
 

Renault KADJAR Private Lease | Stam

Weten waar je per maand aan toe bent? Met Private Lease betaal je een vast maandbedrag, je hoeft alleen nog maar te tanken.

Actietarief vanaf €439,- p/m

SHOWROOM AFSPRAAK BEKIJK DE ACTIE
 

Jong gebruikte Renault Kadjar

Youngster met weinig kilometers, maximaal 1 jaar oud en 2 jaar Top Occasion Garantie.

 

Renault KADJAR met Stam korting

Geheel naar eigen wens een nieuwe Renault KADJAR samenstellen bij Stam? Dat kan met de standaard Stam korting die wij geven op alle Renault KADJAR's. Koop je niet uit voorraad bekijk dan naar deze actie.

Standaard Stam korting nieuw te bestellen €2.500

BEKIJK DE ACTIE KOM PROEFRIJDEN

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice tijdens de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 833,90, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 51,10, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00, incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.