Stam Kangoo E-Tech Electric acties Zakelijk

 

 

Nu 0% rente met financial lease

Jouw nieuwe Renault bedrijfswagen financieren is nu extra aantrekkelijk. Want tijdelijk profiteer je van een rentetarief van 0%.

Financiering tegen 0% rente

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
 

Renault Financial Lease

Ben je ZZP'er of MKB'er? Met Renault financial lease met rente vanaf 0% profiteer je dan van vele fiscale voordelen.

Financial lease vanaf 0% rente

MEER INFORMATIE
 

Snel rijden in de Kangoo E-Tech Electric en profiteer van extra voordeel bij Stam!

Rijd snel weg in een Renault Kangoo E-Tech Electric uit voorraad met de jubileum acties bij Stam Renault én profiteer van kortingen tot €1.830,- & financiering met 0% rente.

Snel rijden tijdens de jubileum acties van Stam!

BEKIJK VOORRAAD

1 De versie met 5 zitplaatsen wordt fiscaal belast als personenauto. Kentekenregistratie is op basis van een bedrijfswagen. 2 De getoonde consumentenprijzen zijn inclusief de kosten rijklaar maken en wettelijk bepaalde kosten. De adviesprijs kosten rijklaar maken bedraagt € 580,- (excl. BTW) / € 701,80 (incl. BTW). De wettelijke kosten bedragen € 78,19 (excl. BTW) / € 94,60 (incl. BTW) en de Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij bedragen €31 (incl. BTW) Een specificatie van de werkzaamheden rijklaar maken en de wettelijke kosten treft u aan op de pagina Algemeen. 3 De bijtelling wordt berekend over de fiscale waarde van catalogusprijs en batterij, exclusief opties en op een belastingschijf van 40,85%. De fiscale waarde van de batterij staat vermeld in het gedeelte 'Algemeen' van deze prijslijst. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!