✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

ACTIES PARTICULIER MÉGANE ESTATE

KOM PROEFRIJDEN

Welke actie kies jij?

 

Early Bird programma E-TECH

Renault lanceert E-TECH: SCHRIJF JE IN EN PROFITEER VAN €500,-* BONUS

Early Bird voordeel

BEKIJK ACTIE
 

Renault MÉGANE Estate voorraad | Stam

Snel willen rijden in de Mégane Estate met veel voordeel? Bekijk dan onze voorraad.

Snel rijden en tot €3.000 korting

BEKIJK VOORRAAD
 

Renault Dealer Dagen bij Stam Renault-dealers

Tot 30/6 kortingen oplopend tot €4000 en tot €500 gratis accessoires bij Stam.

Actie tm 4 januari

MEER INFORMATIE
 

Renault MÉGANE Estate Private Lease | Stam

Weten waar je per maand aan toe bent? Met Private Lease betaal je een vast maandbedrag, je hoeft alleen nog maar te tanken.

Actietarief vanaf €429,- p/m

SHOWROOM AFSPRAAK BEKIJK DE ACTIE
 

Jong gebruikte Renault Mégane Estate

Youngster met weinig kilometers, maximaal 1 jaar oud en 2 jaar Top Occasion Garantie.

 

Renault MÉGANE Estate met Stam korting

Geheel naar eigen wens een nieuwe Renault MÉGANE Estate samenstellen bij Stam? Dat kan met de standaard Stam korting die wij geven op alle Renault MÉGANE Estate's. Koop je niet uit voorraad bekijk dan naar deze actie.

Standaard korting nieuw te bestellen Mégane €2.350,-

BEKIJK DE ACTIE KOM PROEFRIJDEN

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 813,90, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 51,10, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00 incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0.. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.