Renault MÉGANE Estate accessoires


Maak van de Renault MÉGANE Estate jóuw Renault MÉGANE Estate...BEKIJK ACCESSOIRES PER MODEL

Exterieur

Renault

Lichtsignaturen en koplampen
De MEGANE Estate staat voor een nieuwe vorm van elegantie. De expressieve en dynamische lijnen hebben nieuwe C-vormige lichtsignaturen. Niet alleen ontzettend stijlvol, maar ook goed zichtbaar en veilig. Ook jouw zicht in het donker hebben we verbeterd dankzij de nieuwe Full Led Pure Vision koplampen. Zo combineren we elegantie met hightech.

Renault

Nieuw in de MEGANE R.S. Line
Klaar voor een echt uitzonderlijke rijervaring? De nieuwe MEGANE R.S. is aangescherpt met items die zo uit de racewereld lijken te komen. Deze sportieve, stijlvolle auto draagt trots het R.S. Line-embleem, is voorzien van fraaie 18” Magny-Coursvelgen en de achterspoiler en dubbele uitlaat geven de auto een stoere, dynamische uitstraling. En vergeet niet de F1-type grille aan de voorzijde. Dit belooft geweldige rijsensaties!

Interieur

Renault

Nieuwe, gepersonaliseerde technologieën
De nieuwe Renault MEGANE Estate heeft een vernieuwde ergonomie waarbij kwaliteit en comfort gecombineerd worden. Ervaar de verbinding met de wereld via het 9,3” EASY LINK-multimediascherm, het gepersonaliseerde MULTI-SENSE-rijsysteem en het 10,2” TFT Cluster voor de bestuurder met de gepersonaliseerde ‘Virtual Cockpit’.

Renault

Nieuw in de MEGANE R.S. Line
Met de nieuwe MEGANE R.S. overtreft MEGANE zichzelf! Deze sportieve uitvoering geeft je een uitzonderlijke rijervaring: van de carbonafwerking van het dashboard tot de bekleding in Alcantara met sierstiksels… En er is nog veel meer! Alles straalt sportiviteit uit. De R.S. heeft bijvoorbeeld een lederen stuurwiel met dubbele R.S.-diamant, aluminium pedalen. We hebben geen enkel detail gemist!

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 836,60, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0.. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!