Megane Estate Motoren


De nieuwe Renault MÉGANE Estate, verrassend veel power…

MEGANE Estate E-TECH

Plug-in Hybrid
Genieten van comfortabele, stille ritten met een ongeëvenaarde, snelle motorrespons? De nieuwe MEGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid heeft een 1.6 liter benzinemotor en twee elektrische motoren. Je dagelijkse ritten start je vanuit de elektrische modus met een actieradius tot wel 65 km. Op weg naar een vakantiebestemming? Lange afstanden zijn natuurlijk geen probleem voor de MEGANE Estate die de motoren met gemak combineert.

De benzinemotor, met 39 liter tankinhoud, wordt geleverd met een roetfilter. De geavanceerde versnellingsbak is geïnspireerd op de expertise van Renault op het gebied van de Formule 1. Samen met de 9,8 kWh accu, zorgt dit voor een verlaagd brandstofverbruik en beperkte CO2-uitstoot.

Renault
Renault

Gedetailleerde specificaties


Plug-in Hybrid 160

Brandstof Plug-in hybride benzine
Type versnellingsbak Automatische E-TECH-versnellingsbak
CO2-uitstoot (g/km) 29-30
Verbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km) 1,3
Elektrische actieradius stadscyclus (WLTP) 60
Maximaal trekgewicht (kg) 1.700

Benzine motoren: optimaal rijcomfort

De nieuwe MEGANE Estate is leverbaar met verschillende motoren en handgeschakelde of automatische versnellingsbakken.  De krachtige TCe 140 is een 1.3 turbomotor met een vermogen van 140 pk en een supersnelle respons tijdens het accelereren. Of kies je liever voor de TCe 160 FAP EDC voor optimaal rijplezier? Dit is een 1.3 turbomotor, leverbaar met een automatische zevenversnellingsbak en een Sport-modus. Ervaar zelf het verschil!


Diesel motoren: Blue dCi 115 en Blue dCi 115 EDC

Deze motor is leverbaar met een handgeschakelde of automatische zevenversnellingsbak met dubbele koppeling, combineert vermogen met veelzijdigheid en helpt je tegelijkertijd het brandstofverbruik onder controle te houden.

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 836,60, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0.. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!