Nieuwe Renault MEGANE Estate
PLUG-IN HYBRID

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN


De nieuwe MEGANE Estate is nu leverbaar als hybride!

 Het beste van twee werelden met een unieke rijbeleving. Rij elektrisch met slechts één keer per dag opladen. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder je zorgen te maken over de actieradius.

De voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een hybride! 


VRIJBLIJVENDE OFFERTE


Uitrusting van de nieuwe Megane Estate plug-in Hybrid

De nieuwe MEGANE Estate is niet alleen hybride, maar heeft nog veel meer te biedenGeef de locaties van laadstations weer op de kaart en programmeer de laadbeurten van je accu eenvoudig op het EASY LINK 9,3” touchscreen. Beheer je accuniveau via het personaliseerbare 10,2” bestuurdersscherm en ga gemakkelijk naar onze innovatieve rijhulpsystemen en navigatiegegevens. 

Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kun je de sfeer in je stationwagon naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals jij dat mooi vindt. In de modus PURE kun je volledig elektrisch rijden met snelheden tot 135 km/uur. Ga over op de modus MySense of Sport om te profiteren van de functie E-SAVE en ervoor te zorgen dat het accuniveau minstens 40% is. 


 Log in op je MY Renault-account om via je je smartphone het accuniveau te bekijken, laadbeurten te programmeren of het passagiersgedeelte van je nieuwe Megane Estate E-Tech plug-in hybrid voor te verwarmen voor een ideale temperatuur. Maak opladen nog eenvoudiger! Of je nu thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt bent... programmeer de laadbeurt via je MY Renault-account of het EASY LINK-multimediasysteem. Laad je nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID op in slechts 3 uur tijd bij een openbaar laadpunt (16A)*, of in 5 uur tijd met je eigen kabel thuis (10A).

*De Flexi-lader en Wallbox-kabels zijn leverbaar als optie. 
MOTOREN
MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID: de oplaadbare hybride met een ongekend rijplezier 
Een veelzijdige stationwagen

Rij elke dag zonder je zorgen te maken over het brandstofverbruik. Je nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID biedt in de stad een actieradius van tot wel 65 km(1). Vakantieplannen? Zet alle zorgen opzij en schakel tussen de hybride en elektrische aandrijfsystemen. Ga op weg zonder je actieradius te beperken (tot wel 50 km(2) van de actieradius bij gecombineerd gebruik). 

Een nieuwe rijervaring

Soepel en stil rijden, een ongeëvenaard reactievermogen, en een nog snellere acceleratie... De nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID combineert een innovatieve versnellingsbak met meerdere modi met de 1,6 liter 160-pk aandrijflijn van de nieuwe generatie voor ongekend rijplezier.

Brandstofbesparing

Dankzij het oplaadbare hybride E-TECH-aandrijfsysteem kun je 100% elektrisch starten en zo het brandstofverbruik verlagen en de CO2-uitstoot tijdens zowel korte als lange ritten beperken (tot wel 70%(2)). Kies voor modus “B” op de versnellingsbak om nog meer brandstof te besparen en nog meer energie terug te winnen. 

BROCHURE AANVRAGEN

Stam Renault voorraad en occasions

Een nieuwe auto moet volledig passen bij uw wensen. Heeft u vragen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die je werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol. (1) bij WLTP-stadsrit (in afwachting van definitieve goedkeuring) (2) bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring)

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!