Renault Megane E-Tech Renault Megane E-Tech

Renault Megane E-Tech
private lease

Lease de Renault Megane E-Tech
nu bij Stam vanaf p/m

exclusief €61,- subsidie*

Renault Megane E-Tech

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Renault Megane E-Tech samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen

Renault Megane E-Tech:
Ervaar de kracht van elektrisch rijden

De nieuwe Mégane E-TECH Electric combineert stijlvol design met innovatieve technologie. Met een rijbereik van tot wel 470 kilometer op een enkele lading en snelle laadtijden, hoef je je geen zorgen te maken over het plannen van je reizen. En met zijn dynamische lijnen en elegante details is deze auto een echte blikvanger op de weg. Stap in en ervaar het comfort van het ruime interieur en de geavanceerde functies van het infotainmentsysteem. De Mégane E-TECH Electric is de perfecte combinatie van kracht, stijl en duurzaamheid.

Renault Megane E-Tech vrijstaand

De voordelen van Stam Private Lease

Met Stam Private lease rijd je een nieuwe Renault voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve brandstof.

Als je privé least stel je zelf de Renault samen. Ook bepaal je de looptijd, variërend van 12 tot 60 maanden en kies je een jaarkilometrage. Dit alles op basis van jouw voorkeur. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer in bij de dealer. Zo eenvoudig is private lease bij Stam.

Welke uitgaven zijn inbegrepen?
  • Afschrijving
  • Onderhoud
  • Rente
  • Banden
  • Verzekering
  • Pechhulp
  • Reparatie
  • Houderschapsbelasting

Standaard voorzien van:

Traffic sign recognition met snelheidswaarschuwing


Adaptive cruise control


LED dagrijverlichting

Lane departure warning and prevention (incl. emergency)


Parkeersensoren achter met optische en sonische weergave

Stel jouw Renault Megane E-Tech samen

stel samen

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. Gecommuniceerde Private Lease tarieven voor de Renault Twingo, Clio en Captur zijn o.b.v. voorraad. Vraag uw Renault-dealer naar de beschikbaarheid. Bedragen zijn afgerond op hele euro's inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Bekijk de voorwaarden: https://privatelease.renault.nl/voorwaarden/

*EV overheidssubsidie in 2023 beschikbaar en tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. Kijk hier voor meer informatie: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp/subsidie-lease-nieuwe.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!