Megane E-Tech Accessoires


Laat zien wie je bent met de nieuwe Renault MEGANE E-Tech Electric

Maak de Megane E-Tech Electric helemaal naar jouw wens met het ruime aanbod van praktische en luxe accessoires. Geniet van optimaal comfort door het ruimtelijke interieur of maak je Megane E-Tech Electric af met stoere velgen.

BEKIJK ACCESSOIRES PER MODEL

Neem alles met je mee

Renault

Verwijderbare trekhaak voor aanhangwagen
Selecteer een trekhaak (vast of zonder gereedschap verwijderbaar) en krijg een buitengewoon trekvermogen - tot 900 kg afhankelijk van je versie.

Renault

Quickfix-dakdragers
Quickfix-dakdragers kunnen zonder gereedschap worden gemonteerd en verwijderd. Je kunt alles eenvoudig vastmaken en vervoeren - dakkoffer, fietsendrager, skidrager en nog veel meer.

Renault

Verwijderbare trekhaak en fietsendrager
Vervoer eenvoudig tot 3 fietsen met elke trekhaak (vast of zonder gereedschap verwijderbaar) en ons brede aanbod aan fietsendragers voor de trekhaak. Geen gedoe: je fietsendrager kan worden weggeklapt voor eenvoudige toegang tot de kofferbak.

Gemakkelijk opladen

Renault

Selectie oplaadkabels
Naast de standaardkabel heb je de keuze uit een aantal langere oplaadkabels voor extra comfort: 6,5 m lang in plaats van de standaard kabel van 5 m.

Renault

Kabelhandgreep
Essentieel voor eenvoudig en efficiënt gebruik van je oplaadkabels.

Renault

Kabelriem en opbergzak
Orden je kabels en berg ze op met een kabelriem en opbergzak gemaakt van gerecycled materiaal.

Optimaliseer je interieur

Renault

Middenconsole-organizer
Megane E-Tech 100% electric is innovatief: plaats de pinnen zoals jij dat wilt om een opbergruimte te maken waarin je al je benodigdheden kwijt kunt.

Renault

Dubbele bodem en opbergruimte
Berg oplaadkabels en zelfs extra kabels nog gemakkelijker op in de opbergvakken onder de dubbele bodem.

Renault

Modulaire easyflex-bescherming
De bescherming van de bagageruimte is praktisch, waterdicht en aanpasbaar aan elke situatie, net als de achterbank die is verlengd om de stootlijst van de bagageruimte te beschermen tegen krassen.

Bekijk alle Megane E-Tech Electric voorraad

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!