Renault SYMBIOZ

Persbericht 2017

De autoshow van Frankfurt (IAA) is het toneel voor de wereldpremière van de Renault SYMBIOZ 

Dit conceptmodel vertegenwoordigt de visie van Renault op de auto en zijn rol in de samenleving tot 2030: elektrisch aangedreven, autonoom, verbonden en ontworpen om volledig te integreren in het leven van de mens. Met SYMBIOZ verkent Renault de toekomst van mobiliteit en biedt het een compleet nieuwe manier van reizen dankzij technologie en design die met de wereld er omheen communiceren.

“De innovaties die Renault de afgelopen 120 jaar heeft geïntroduceerd, hebben niet alleen de manier waarop we autorijden veranderd, maar ook de wijze waarop auto's in onze levens passen. Dit nieuwe, baanbrekende studiemodel verandert onze manier van reizen en positioneert de auto pal in het midden van ons dagelijks leven met als doel dit verder te vergemakkelijken.”
Thierry Bolloré – Chief Competitive Officer, Groupe Renault

Andere primeur van Renault in Frankfurt is de nieuwe Mégane R.S. Het kersverse sportieve topmodel is voorzien van het 4Control-chassis, een primeur voor dit segment. Hiermee staat de Mégane R.S. garant voor een verfijnde wegligging en een ultieme rijervaring. De R.S. is niet alleen ongeëvenaard snel in korte bochten, maar haalt ook indrukwekkende snelheden in lange bochten.

“De nieuwe Renault Mégane R.S. heeft de waarden van Renault hoog in het vaandel: hij is wendbaar, efficiënt en biedt bergen rijplezier. Met dit model verleggen we opnieuw de grens van de R.S.-ervaring. Dankzij onze kennis uit de autosport bieden we kopers een exclusieve auto die qua weggedrag met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt in het segment van de snelle hatchbacks.”


   
   
   
   

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!