De nieuwe Renault Clio: toonbeeld van veelzijdigheid luidt nieuwe ontwerpstijl in

De Renault Clio is sinds de introductie in 1990 een ononderbroken hit. Tot op heden zijn wereldwijd al 16 miljoen exemplaren verkocht. Hij werd verkozen tot de favoriete auto van Frankrijk, groeide uit tot een internationale bestseller en werd tweemaal uitgeroepen tot 'European Car of the Year'. De Renault Clio is al vijf generaties lang een van de meest emblematische modellen op de markt en heeft zich nu opnieuw uitgevonden.

 De nieuwe Clio illustreert op perfecte wijze de 'Nouvelle Vague' van het merk met een reeks innovaties. Met zijn nieuwe stijl oogt de Clio nog aantrekkelijker en eleganter, terwijl het chique en gedistingeerde interieur de nieuwe designtaal van het merk vertegenwoordigt.

De nieuw ontworpen voorzijde heeft een technologisch hoogwaardige uitstraling, met een vernieuwde lichtsignatuur die de nieuwe identiteit van het merk weerspiegelt. Tegelijkertijd zorgen de strakke en nauwkeurige lijnen voor een krachtigere uitstraling en wordt het karakter van een levendig statussymbool verder versterkt.

Tevens is de nieuwe Clio geüpdatet met nieuwe technologie. Er is voor iedere behoefte een passende Clio beschikbaar. Een hoogtepunt in het motorenaanbod is de Clio E-Tech full hybrid 145 die optimaal rijplezier combineert met indrukwekkende efficiency. Daarnaast is de Renault Clio voor het eerst leverbaar in de uitvoering Esprit Alpine. Deze sportieve, stijlvolle en technisch hoogwaardige versie staat garant voor een intense beleving die alles omvat waar de Renaulution voor staat.

Blijf op de hoogte of ontdek meer over de nieuwe Renault Clio!

Fabrice Cambolive, CEO van Renault: 

“De Renault Clio is een doorlopend succes. Het is wereldwijd de bestverkochte auto uit Frankrijk en segmentleider in Europa. De nieuwe Clio onderstreept zijn moderne karakter met zijn nieuw ontworpen, expressieve voorzijde. De E-Tech full hybrid-aandrijflijn is een genot om mee te rijden, stoot minder uit en biedt een grotere actieradius: 107 kW (145 pk), slechts 94 gram CO2/km en 4,1 l/100 km (WLTP). Deze technologie is ideaal voor klanten om hun dieselauto te vervangen."

Lees het hele persbericht

  

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!