De zesde generatie van de Renault Espace wordt komend voorjaar onthuld

Bij Renault werd het al snel duidelijk dat voor de nieuwe generatie vijf- en zevenzits SUV van Renault  de naam Espace de meest voor de hand liggende keuze zou zijn, een naam die zowel in als buiten Europa zeer bekend is.

De Nieuwe Renault Espace 

Elke generatie Renault Espace is geëvolueerd om te voldoen aan de verwachtingen van de klant en zichzelf te positioneren als een auto van zijn tijd. Dit jaar start een nieuw hoofdstuk waarin de Espace de revitalisatie van het merk Renault belichaamt. Het nieuwe model treedt in de voetsporen van de vorige generaties en blijft trouw aan typische Espace kenmerken. Het betreft een topklassemodel dat vooral comfortabel en innovatief is.

De nieuwe Espace is gebaseerd op het CMF-CD-platform van de Alliantie en biedt plaats aan maximaal zeven inzittenden in een auto die is ontworpen voor lange reizen. De nieuwe Renault Espace beleeft in het voorjaar van 2023 zijn wereldpremière. Ontdek meer over de nieuwe Espace of blijf op de hoogte.

MEER INFORMATIE

BLIJF OP DE HOOGTE


 40 jaar geschiedenis van de Renault Espace

Van een revolutie tot een visie: de Renault Espace is vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. Zijn iconische naam roept direct emoties op. Alle vijf generaties hebben in de afgelopen veertig jaar met succes ingespeeld op de veranderende wereld met steeds weer nieuwe verwachtingen van klanten en sociale normen. Elke generatie bracht iets anders, iets nieuws, en steeds weer baarde hij opzien met zijn ruimte, comfort en rijgedrag. Wat de volgende generatie gaat brengen weten we in het voorjaar van dit jaar. 

 1983: DE EERSTE ESPACE, ‘DE WEG NAAR INNOVATIE’

1991: DE ESPACE II, ‘DE BESTE PLEK OP AARDE IS IN DE RUIMTE/DE ESPACE’

1996: DE ESPACE III, ‘WAT ALS DE ESPACE STAAT VOOR ECHTE LUXE?’

2002: DE ESPACE IV, DE NIEUWSTE MPV

2015: DE ESPACE V, ‘MAAK JE TIJD GEWELDIG’

DE ESPACE VI, DE NIEUWE GROTE SUV

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!