Groupe Renault brengt zijn visie op gedeelde mobiliteit in de praktijk

Groupe Renault introduceerde in 2018 met drie conceptauto’s zijn toekomstvisie op mobiliteit. Op de beurs VIVA Technology brengt Renault de visie in de praktijk met nieuwe auto’s, samenwerkingen en experimenten die de basis vormen voor de mobiliteit van morgen

Als pionier op het gebied van elektrische voertuigen in Europa brengt Groupe Renault zijn visie op mobiliteit, die het leven voor iedereen gemakkelijker maakt, in de praktijk. Om duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar te maken, werkt Groupe Renault op vier strategische gebieden aan innovaties: elektrische mobiliteit, connected mobiliteit, autonome mobiliteit en nieuwe mobiliteitsdiensten.

De gehele waardeketen, inclusief voertuigen, fleet management, mobiliteitsplatforms en het gebruik door klanten, moet worden uitgebreid. Groupe Renault presenteert zijn visie op de ontwikkeling van de mobiliteit van de toekomst op de beurs VIVA Technology, van 16 t/m 18 mei in Paris Expo Porte de Versailles in Parijs.

“Om duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar te maken, werkt Groupe Renault op vier strategische gebieden aan innovaties: elektrische mobiliteit, connected mobiliteit, autonome mobiliteit en nieuwe mobiliteitsdiensten”

‘Nu mobiliteit meer dan ooit een wereldwijde aangelegenheid is, hebben wij als fabrikant van allerlei typen voertuigen meer dan ooit een belangrijke rol. Wij moeten met innovatieve oplossingen komen om iets te doen aan de verkeersdrukte in steden en om de slimme stad van de toekomst te ontwikkelen. Naast de stadsbesturen en andere overheden, startups en onze partners is Groupe Renault met zijn leidende positie op het gebied van mobiliteit óók een hoofdrolspeler in een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis, dat van elektrische, connected, autonome en gedeelde mobiliteit die ten dienste staat van het grote publiek’, aldus Thierry Bolloré, CEO, Groupe Renault.✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!