HYVIA op World Hydrogen Summit Rotterdam: Renault Master H2-TECH beschikbaar voor proefritten

HYVIA aanwezig tijdens World Hydrogen Summit van 9 tot 11 mei 2023 in Ahoy Rotterdam.

  • Renault Master H2-TECH is daar voor het eerst beschikbaar voor proefritten, in een vooruitstrevend land ten aanzien van waterstofmobiliteit dat van strategisch belang is voor HYVIA.
  • Innovatieve waterstof-bedrijfswagen is te bezichtigen op HYVIA-stand C30 in Hal 6: geen uitstoot, tanken in slechts vijf minuten en meer dan 400 kilometer actieradius.
  • Mehdi Ferhan (COO HYVIA) en Anouk Poelmann (CEO Renault Group Nederland) hosten de conferentie ‘HYVIA & Renault Group Nederland: at the forefront of hydrogen mobility’ op 11 mei om 15.20u.

Kon je niet aanwezig zijn? lees alles over de Hyvia Renault Master Van H2-Tech of vraag een offerte aan. 

MEER INFORMATIE 

OFFERTE AANVRAGEN


 HYVIA op stoom in Nederland, met steun van Renault Group Nederland:

In nederland zijn vier dealers geselecteerd voor voorbereiding, onderhoud en reparatie van waterstofvoertuigen van HYVIA in Nederland, voor de regio midden nederland is dat Stam Renault Amersfoort. Stam Renault is al gespecialiseerd in lichte bedrijfswagens en is samen met de andere locaties strategisch gekozen voor een zo groot mogelijke dekking bij de lancering van HYVIA in Nederland.

Hyvia is op stoom met de ondertekening van eerste Nederlandse order door GP Groot, een toonaangevende speler die actief is in (hernieuwbare) energie voor mobiliteit, afvalinzameling en -recycling en infrarealisatie en -advies.  Daarnaast is de oprichting HYVIA Financial Services aangekondigd met geleidelijke uitrol in Europa, gericht op financieringsoplossingen voor H2-voertuigen en tankstations.

HYVIA organiseert de Hydrogen Mobility Conference op 25 augustus 2023 tijdens Formule 1 Grand Prix in Zandvoort, in samenwerking met partners Plug, Renault Group, Alpine F1 Team en Renault Group Nederland.

HYVIA is pionier op het gebied van waterstofmobiliteit en werkt vanzelfsprekend samen met Renault Group Nederland dat toonaangevend is op het gebied van emissievrije mobiliteit, in een land waar tegen 2024 zo’n dertig steden lage-emissiezones invoeren en dat H2-mobiliteit sterk aanmoedigt. Deze verbintenis is strategisch en kondigt het begin aan van onze bredere, commerciële inzet.” – David Holderbach, CEO HYVIA


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!