HYVIA op World Hydrogen Summit Rotterdam: Renault Master H2-TECH beschikbaar voor proefritten

HYVIA aanwezig tijdens World Hydrogen Summit van 9 tot 11 mei 2023 in Ahoy Rotterdam.


 HYVIA op stoom in Nederland, met steun van Renault Group Nederland:

In nederland zijn vier dealers geselecteerd voor voorbereiding, onderhoud en reparatie van waterstofvoertuigen van HYVIA in Nederland, voor de regio midden nederland is dat Stam Renault Amersfoort. Stam Renault is al gespecialiseerd in lichte bedrijfswagens en is samen met de andere locaties strategisch gekozen voor een zo groot mogelijke dekking bij de lancering van HYVIA in Nederland.

Hyvia is op stoom met de ondertekening van eerste Nederlandse order door GP Groot, een toonaangevende speler die actief is in (hernieuwbare) energie voor mobiliteit, afvalinzameling en -recycling en infrarealisatie en -advies.  Daarnaast is de oprichting HYVIA Financial Services aangekondigd met geleidelijke uitrol in Europa, gericht op financieringsoplossingen voor H2-voertuigen en tankstations.

HYVIA organiseert de Hydrogen Mobility Conference op 25 augustus 2023 tijdens Formule 1 Grand Prix in Zandvoort, in samenwerking met partners Plug, Renault Group, Alpine F1 Team en Renault Group Nederland.

HYVIA is pionier op het gebied van waterstofmobiliteit en werkt vanzelfsprekend samen met Renault Group Nederland dat toonaangevend is op het gebied van emissievrije mobiliteit, in een land waar tegen 2024 zo’n dertig steden lage-emissiezones invoeren en dat H2-mobiliteit sterk aanmoedigt. Deze verbintenis is strategisch en kondigt het begin aan van onze bredere, commerciële inzet.” – David Holderbach, CEO HYVIA


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!